Besök från Svenska Kockars Förening i Mälardalen

By : | 0 Comments | On : juni 18, 2012 | Category : Besök, Hur funkar det?, Jobb inlägg, Matlagning, Roligheter, Tankar, Utveckling

Idag så har jag haft besök av Calle Rosenstam och Marcus Hallgren som är verksamma inom Svenska Kockars Förening i Mälardalen, en förening som är en del av Svenska Kockars Förening som samlar det matproducerande yrkesfolket inom restauranger, storkök och café/konditori.

[box type=”info” style=”rounded” border=”full”]Svenska Kocklandslaget är en del av Svenska Kockars förening där riksstyrelsen i SKF tar besluten som rör kocklandslaget.[/box]

Besöket idag är ett sätt för mig att få visa upp vårat kök och bygga upp ett större förtroende för det som vi gör, samtidigt som jag hoppas kunna hjälpa till att marknadsföra SKF i Mälardalen som ett härligt nätverk för professionella yrkesmänniskor i branschen.

Som vanligt när man träffar likasinnade köksmänniskor så finns det massor att prata om och tiden rinner fort iväg, men vi han med att gå runt i köket och titta på verksamheten i det flöde som råvaran följer för att bli en härlig god tillagad rätt på en tallrik till våra patienter.

Det känns utan tvekan roligt att få äran att visa upp vårt fina kök för branchfolk som normalt inte befinner sig i stora kök av vår typ, jag tror att det imponerar lite och att man får en mer rättvisande bild av hur vi jobbar idag och hur vi tänker på framtid och utveckling.

Med ett samarbete med branschkunniga människor utanför vår verksamhet hoppas jag få ett stöd i den process som vi går igenom med att utveckla våran matlagning för stora kök, och på så sätt säkerställa vår kvalité ännu mera genom att dessa människor som kan matlagning i själ och hjärta tar del av det vi gör i köket på ett öppet sätt.

Print Friendly
Share This Post!

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

”Citatet”
Den sundaste gymnastiska övningen är att i rätt tid resa sig från matbordet.
-Giorgio Pasetti
%d bloggare gillar detta: