Recipes With Course: Huvudrätt

Pastagratäng med citronmarinerad lax, gröna linser och en krämig tomatgräddsås med cava

Recipe Type: , Cuisine:

Efter helgen så tittar jag lite djupare i kylen och hittar lite trevliga rester av ...

Read more

Kalvfärsbiffar med en enkel rosmarin och lingonsky samt ugnsbakade rotsaker

Recipe Type: , Cuisine:

Vi gör härliga färsbiffar med lite färsk tomat och vitlök i som sedan serveras med ...

Read more

Läckert varm bulgursallad med fetaost, avocado, paprika, zucchini och en hint bacon

Recipe Type: , Cuisine: , ,

Grönt är skönt i en en härligt vårinspirerad middag idag som inte tar hela kvällen ...

Read more

Husets Kebab med sesamfrästa grönsaker, myntayoghurt, rostade kikärtor, feta, majs och libabröd

Recipe Type: Cuisine:

Läckert "kebab" spett med färs som vi smaksätter med härliga smaker och serverar med kryddiga ...

Read more

Trevlig bulgurpytt med falukorv, äpple, lök och paprika


Idag var det en sådan där dag då man inte riktigt orkar laga mat men ...

Read more

Grönsaksbiffar med ingefärsspetsad tomatsås, sesamrostad majs och mathavre med grönt

Recipe Type: , Cuisine: , ,

Jag tycker att du ska testa att göra dessa vegetariska biffar som varken tar längre ...

Read more

Vardaglig pasta på minuter med färg och klimatsmart avtryck


Jag biter ihop sätter på pastavatten och snart kokar pastan samtidigt som jag förbereder resten, ...

Read more

Fläskkotlett i långkok med chorizo, vin, honung och rosmarin

Recipe Type: , , Cuisine:

En variant av en klassisk Svensk söndagsgryta med fläskkött som jag låter puttra i 4 ...

Read more

Stekt spättafilé med en krämig basilika doftande rödlöks & tomatsalsa

Recipe Type: , Cuisine: ,

Panerad fisk brukar vara väldigt populärt och omtyckt hos de flesta och i butikerna hittar ...

Read more

Morot och kikärtsbiffar, ljumen avocadosallad med mathavre & en syrlig chili- ingefärssås

Recipe Type: Cuisine: , ,

Vegetariskt är gott och inte alls så svårt som många tror, det passar hela familjen ...

Read more
”Citatet”
Att äta är magens behov, att dricka är själens.
-Claude Tillier