Recipes With Course: Huvudrätt

Viltpanna med en dijon & pepparrotskräm

Recipe Type: , Cuisine: ,

En enkel och klassisk och robust middagsrätt som skulle passa lika bra vi en lägereld ...

Read more

Rådjursytterfilé med en tomatiserad vitlökssås, hårdstekta kantareller och rostade strips

Recipe Type: , Cuisine: , ,

Dags för en ny utmaning i köket för oss som inte jagar och har fått ...

Read more

Japanskt middagsmys med klassisk fonduegryta

Recipe Type: Cuisine:

Tänk dig middagen där gästen själv får välja vad den vill äta och vara med ...

Read more

Grillad svensk Karré, champinjoner i en vittvinssås med senap och krossad nypotatis

Recipe Type: , Cuisine:

En härlig svensk marmorerad karré som vi inte lägger i marinad utan låter salt och ...

Read more

Marinated pork chop on the length, roasted vegetables with black sesame seeds and blue cheese sauce

Recipe Type: Cuisine:

En enkel och festlig vardagsrätt med amerikanska toner i marinaden och den klassiska blue cheese ...

Read more

Medelhavsbiffar, sallad på matvete med citronmarinerade grönsaker och en len myntayoghurt

Recipe Type: Cuisine:

En somrig rätt när vi serverar en grillad pannbiff med tydliga influenser från medelhavet i ...

Read more

Högrevsburgare med västerbottenost, picklade lök, palsternackschips, äpple & i botten en syrlig dressing

Recipe Type: , Cuisine: ,

Av någon anledning så gör vi hamburgare gärna som olika kopior av amerikanska varianter och ...

Read more

Honungsgrillad lax, fetaostsallad med tomat och rödlök samt färskpotatis.


Laxen penslar vi med en härlig honungsglace som är smaksatt med vitlök, chili och lite ...

Read more

Nasi goreng indonesisk snabbmat

Recipe Type: Cuisine: ,

Nasi = ris och Goreng = stekt vilket med andra ord är blir stekt ris ...

Read more

Honungsstekt halloumi med valnötter på somrig rödgrön salladsbädd

Recipe Type: Cuisine: ,

Salladen är ordentligt dressad med en syrlig vinägrett som vi vänder salladen i ordentligt, till ...

Read more
“Citatet”
Den förste som åt ostron var en modig man.
-Jonathan Swift