Recipes With Course: Huvudrätt

Japanskt middagsmys med klassisk fonduegryta

Recipe Type: Cuisine:

Tänk dig middagen där gästen själv får välja vad den vill äta och vara med ...

Read more

Grillad svensk Karré, champinjoner i en vittvinssås med senap och krossad nypotatis

Recipe Type: , Cuisine:

En härlig svensk marmorerad karré som vi inte lägger i marinad utan låter salt och ...

Read more

Marinated pork chop on the length, roasted vegetables with black sesame seeds and blue cheese sauce

Recipe Type: Cuisine:

En enkel och festlig vardagsrätt med amerikanska toner i marinaden och den klassiska blue cheese ...

Read more

Medelhavsbiffar, sallad på matvete med citronmarinerade grönsaker och en len myntayoghurt

Recipe Type: Cuisine:

En somrig rätt när vi serverar en grillad pannbiff med tydliga influenser från medelhavet i ...

Read more

Högrevsburgare med västerbottenost, picklade lök, palsternackschips, äpple & i botten en syrlig dressing

Recipe Type: , Cuisine: ,

Av någon anledning så gör vi hamburgare gärna som olika kopior av amerikanska varianter och ...

Read more

Honungsgrillad lax, fetaostsallad med tomat och rödlök samt färskpotatis.


Laxen penslar vi med en härlig honungsglace som är smaksatt med vitlök, chili och lite ...

Read more

Nasi goreng indonesisk snabbmat

Recipe Type: Cuisine: ,

Nasi = ris och Goreng = stekt vilket med andra ord är blir stekt ris ...

Read more

Honungsstekt halloumi med valnötter på somrig rödgrön salladsbädd

Recipe Type: Cuisine: ,

Salladen är ordentligt dressad med en syrlig vinägrett som vi vänder salladen i ordentligt, till ...

Read more

Lövbiff med örttomatiserade grönsaker och ett mjukt vitlökssmör

Recipe Type: Cuisine:

Vi steker en god svensk lövbiff och för att få med rejält med grönsaker så ...

Read more

Hickoryrökt laxfilé med romsås, färskpotatis och brynt dillsmör

Recipe Type: Cuisine:

Tänk dig laxen som vi röker i grillen med lite hickory och serverar nyrökt, till ...

Read more
”Citatet”
Vi bör nog inte gå för långt i vår strävan efter äkthet. Vill vi egentligen att det ska finnas sjömän i sjömansbiff?
-Carl Hammarén