Recipes With Course: Huvudrätt

Tomatbräserad kycklinglårfilé med bön mix och morotsbulgur

Recipe Type: , Cuisine:

Kycklinglår som stekts med lite lök och bräseras med krossad tomat, sedan toppat med lite ...

Read more

Lingonspetsade pannbiffar, tomatsky med vitlöksstekta champinjoner, ugnsbakade rotsaker

Recipe Type: , , Cuisine:

Jag gillar pannbiffens möjligheter där du kan smaksätta den med så mycket spännande saker, idag ...

Read more

Fransyska i långkok med linser, bönor, morötter och lite lök

Recipe Type: , Cuisine: , ,

Ett klassiskt långkok med härligt smak av alla råvaror som under 7 timmar tillagas i ...

Read more

Svarta bönor i fetaostkräm med tomat och rödlök serverad med halstrad kasssler och rostad potatis

Recipe Type: , Cuisine:

Här har jag gjort en smarrig röra med bla. svarta bönor, rödlök, och fetaost som ...

Read more

Bakad potatis med krämig avokadoröra med linser och extra järn

Recipe Type: , Cuisine: , ,

Här kommer en remake av den klassiska stora potatisen, men vi skippar alla onyttiga röror ...

Read more

Tagliatelle med rimmat fläsk, paprika, äggula och parmesan

Recipe Type: Cuisine:

Italiensk i all enkelhet som funkar som den perfekta snabbmaten innan resten av kvällen sätter ...

Read more

Enchilada viernes con verduras de la casa

Recipe Type: Cuisine:

Idag så inspirerar vi till det klassiska fredagsmyset utan småplocket men allt smidigt förpackat i ...

Read more

Latinamerikansk högrevsgryta med vita bönor, zucchini och nystekt pannbröd

Recipe Type: Cuisine: ,

Ett smakrikt och spännande långkok med latin amerikanska toner som serveras med ett läckert nystekt ...

Read more

Grillad sallad med havskatt, havskräfta och en syrlig vitlök- basilikakräm

Recipe Type: Cuisine: ,

Idag gör vi en väldigt enkel och lyxig sallad som görs på grillen där vi ...

Read more

Lemoncurd grillad laxfilé med smörpocherade spröda primörer och krossad färskpotatis

Recipe Type: , Cuisine:

I det här receptet är det tänkt att du ska krossa potatisen och lägga i ...

Read more
”Citatet”
Först kramar jag alla i familjen – sedan ställer jag mig vid spisen
-Ernst Kirchsteiger