Recipes With Course: Tillbehör

Corn on cob

Recipe Type: Cuisine: ,

Väldigt gott men kan vara svårt att äta utan att man blir lite kladdig..

Read more

Husets coleslaw

Recipe Type: Cuisine:

Termen uppkom 1794 från holländskans “koolsla” som betyder kålsallad. Den kallades först “cold slaw” fram ...

Read more

Chimichurri, färskpotatismos med chevre och annorlunda sallad i historisk herrgårdsmiljö

Recipe Type: , Cuisine:

Tre roliga tillbehör till middagen i form av en Chimichurri, sallad med jordgubbar och basilika ...

Read more

Husets pizzasås

Recipe Type: , Cuisine:

En enkel och smakrik pizzasås som även fungerar till pasta och andra rätter där man ...

Read more

En härlig BBQsås

Recipe Type: Cuisine:

Här är min egen BBQ sås som fungerar till det mesta, den görs kall så ...

Read more

Tomat och potatissallad med färsk lök och fetaost

Recipe Type: , , Cuisine:

Den här potatissalladen är lite av en fusion mellan klassiska tomatsalladen och vinägrett potatis

Read more

Husets Pesto

Recipe Type: Cuisine:

Pesto kommer av italienskans pesto som betyder stött, krossad, nertrampad och är en med ursprung ...

Read more

Guacemole

Recipe Type: Cuisine:

Guacemole är en klassiker i latino köket och är väldigt lätt att göra själv, här ...

Read more

Enkelt tilltugg innan grillningen

Recipe Type: Cuisine: ,

Ibland blir man lite sugen när man gör i ordning grillen och vill ha något ...

Read more

En enkel liten smarrig amuse med ädelost och en äpple och chilimarmelad

Recipe Type: , , Cuisine:

Den sötstarka smaken här gifter sig fint med osten och basilikan ger allt en lite ...

Read more
“Citatet”
En oliv har lika lite på en levermousse att göra som en politiker i paradiset.
-Henrik Oldenburg