Recipes From Cuisine: Svenskt

Peppargrillad biff med varm örtcreme fraiche och bakad färskpotatis

Recipe Type: Cuisine:

Härlig svensk biff som kryddats med en peppamix, till den en förbenat god och len ...

Read more

Bräckt skinka med stekt ägg och färskpotatis

Recipe Type: Cuisine:

En strålande snabblunch som passar perfekt när man har lite bråttom, den här kräver att ...

Read more

Tjocka honungsgrillade revben med färsk chipolata och grönsaksröra direkt från grillen

Recipe Type: Cuisine: ,

Härliga grillade tjocka revben som har en lätt smak av honung, serverade med fräscha grönsaker ...

Read more

Nykokt rabarberkräm med ljumna mandelbiskvier och kall mjölk en riktig sommar lunch

Recipe Type: , Cuisine:

Ett riktiga sommarminnen för mig är bland annat den snabblunch som jag gärna tog mellan ...

Read more

Stekt blodpudding med knaperstekt bacon samt lök, morötter och äpple

Recipe Type: Cuisine:

Visst kan man få blodpudding att bli en riktigt läcker rätt som nästan passar på ...

Read more

Helgrillad karré av rapsgris med salviasmör och varm potatissallad med sesamfrön

Recipe Type: , Cuisine: ,

En helgrillad rapsgris karré som späckas med lite äpple som jag tycker passar perfekt till ...

Read more

Hemrökt laxfilé med limé och chilimarinerade räkor

Recipe Type: Cuisine: ,

En trevlig liten förätt som man röker hemma på grillen med hjälp av rökflisor, till ...

Read more

Sveakökets marinerade jordgubbar

Recipe Type: Cuisine:

Ett gammalt recept som jag har fått med mig för länge sedan och använt på ...

Read more

Stekt falukorv med enkelt äpplefräs och örtig pasta

Recipe Type: , Cuisine:

Falukorv med enkelt äppelfräs och pastan med härliga örtdofter, enkelt, gott och klart i ett ...

Read more

Grillad “riktig” korv med västerbottenspetsad rostad nypotatis med lätt senapssås

Recipe Type: Cuisine: ,

En härlig korvrätt som serveras med en smakrik potatis och passande senapssås

Read more
“Citatet”
Vi bör nog inte gå för långt i vår strävan efter äkthet. Vill vi egentligen att det ska finnas sjömän i sjömansbiff?
-Carl Hammarén