Då var man omslagspojke..

By : | 0 Comments | On : november 23, 2011 | Category : Hur funkar det?, Jobb inlägg, Roligheter, Tankar, Utveckling

ibland kan man få till det, kände inte riktigt igen mig först..

I senaste numret av Restaurangvärlden så fick jag nöjet att vara med i ett reportage i tidningen, jag fick ett uppdrag som gick ut på att komponera tre stycken olika jultallrikar.

1. Jultallrik Express – snabb att fixa, god att äta (här funkar det alltså att utgå från bekväma råvaror som man fixar till med hjälp av tillbehör) 

2. Lyxiga jultallriken – sparsmakat men vällagat av lite lyxigare råvaror, med smak av julen. 

3. Gröna jultallriken – helt vegetariskt men med julkänslan i behåll. 

Jag fick även agera omslagspojke i tidningen och jag är mycket nöjd med bilder och texten i reportaget, än en gång så är jag stolt över mitt yrke och vad vi åstadkommer i Sveaköket varje dag.

Restaurangvärldens hemsida

Ena uppslaget i tidningen, här är två av mina jultallrikar.

Print Friendly, PDF & Email
Share This Post!

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

”Citatet”
Man ska äta för att leva och inte leva för att äta.
-Italiensk ordspråk
%d bloggare gillar detta: