Då var man omslagspojke..

By : | 0 Comments | On : november 23, 2011 | Category : Hur funkar det?, Jobb inlägg, Roligheter, Tankar, Utveckling

ibland kan man få till det, kände inte riktigt igen mig först..

I senaste numret av Restaurangvärlden så fick jag nöjet att vara med i ett reportage i tidningen, jag fick ett uppdrag som gick ut på att komponera tre stycken olika jultallrikar.

1. Jultallrik Express – snabb att fixa, god att äta (här funkar det alltså att utgå från bekväma råvaror som man fixar till med hjälp av tillbehör) 

2. Lyxiga jultallriken – sparsmakat men vällagat av lite lyxigare råvaror, med smak av julen. 

3. Gröna jultallriken – helt vegetariskt men med julkänslan i behåll. 

Jag fick även agera omslagspojke i tidningen och jag är mycket nöjd med bilder och texten i reportaget, än en gång så är jag stolt över mitt yrke och vad vi åstadkommer i Sveaköket varje dag.

Restaurangvärldens hemsida

Ena uppslaget i tidningen, här är två av mina jultallrikar.

Print Friendly, PDF & Email
Share This Post!

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

“Citatet”
Ibland tycker man att det är synd att man inte har bröd hemma för då kunde man ha gjort en leverpastejmacka om man haft leverpastej.
-Okänd
%d bloggare gillar detta: