Hoppsan, så kan det gå när haspen inte är på!

By : | 0 Comments | On : augusti 19, 2011 | Category : Jobb inlägg, Privata inlägg, Roligheter

Kryddor som väntar på att piffa upp maten..

Sitter vid datorn och leker lite med inställningarna i bloggprogrammet worpress, tittar på ett nytt tema ett klick och… så har jag lyckats ta bort mitt ordinarie och en ett helt nytt utseende har min blogg fått. Inte helt till det sämre, den vart tydligare och lättare att läsa. Men några inställningar måste justeras lite, så om något är lite konstigt i bloggen fixar jag till det under helgen.. Men nu har jag lärt mig att mixtra med en blogg gör man innan klockan blir för sent..

Print Friendly, PDF & Email
Share This Post!

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

“Citatet”
Gårdagens tidning! det är bara något man äter fish and chips ur.
-Amy Winehouse
%d bloggare gillar detta: