Inbjuden till Västerås undre värld..

By : | 0 Comments | On : november 26, 2011 | Category : Besök, Matlagning, Privata inlägg, Roligheter, Strike

Grillad hjort med en karljohansvampsås och confitkokta rotfrukter

På fredagskvällen efter en arbetsvecka hade jag nöjet att slippa laga maten själv, jag vart bjuden på en härlig middag på en av Västerås restauranger som ligger lite i den undre världen.

En restaurang som jag tror att många missar eller inte riktigt tror är för dom som inte bowlar, för den ligger längst in bakom bowlingbanor i källaren på en av gallerierna i stan. Men så fel man kan ha i sådant fall för väl på plats i den nyrenoverade restaurangen, känner man sig ombonad och känslan av bowling och källare är som bortblåst och alla är välkomna.

Om jag förstod det rätt så var kvällens meny, en liten egen komposition för oss skapad av Kökschefen på Strike. Middagen bestod av en Snyggt grillad hjortfilé med en karljohansvampsås och confitkokta rotfrukter, till efterätten fick vi en Cremé Bryle med krispigt täcke och en läcker sorbe på toppen.

Efter kaffe fortsatte kvällen sedan mot VIK´s match där jag fick se hemmalaget besegra Troja/Ljungby, en härlig avslutning på en arbetsvecka och en riktigt skön kväll.

Print Friendly, PDF & Email
Share This Post!

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

“Citatet”
Det finns ingen mer uppriktig kärlek än kärleken till mat.
-George Bernard Shaw
%d bloggare gillar detta: