Recipes Using Ingredient: Köttfärs

Husets Kebab med sesamfrästa grönsaker, myntayoghurt, rostade kikärtor, feta, majs och libabröd

Recipe Type: Cuisine:

Läckert "kebab" spett med färs som vi smaksätter med härliga smaker och serverar med kryddiga ...

Read more

Het och mustig rotsakschili med bönor och köttfärs

Recipe Type: , Cuisine: ,

I detta recept ser vi vad som händer om man tar en klassisk chili con ...

Read more

Lingonspetsade pannbiffar, tomatsky med vitlöksstekta champinjoner, ugnsbakade rotsaker

Recipe Type: , , Cuisine:

Jag gillar pannbiffens möjligheter där du kan smaksätta den med så mycket spännande saker, idag ...

Read more

Husets nyttiga köttfärssås fylld med energi och gott samvete

Recipe Type: , Cuisine: ,

Vår köttkonsumtion har ökat rejält och vi behöver ändra våra kostvanor för att må bättre ...

Read more

Svenska köttbullar på Italienska med pasta i en kryddig tomatsås med basilika

Recipe Type: Cuisine: , ,

Cross-cocking av en spännande mix med den svenska matkulturen där våra svenska köttbullar tillsammans med ...

Read more

Bönspaghetti med tomatiserade belugalinser och svart sesampanerad fetaostbiff

Recipe Type: Cuisine:

Här är ett lite matsmartare recept där vi drar ner på köttmängden på färsbiffen med ...

Read more

Baconlindad nötfärsbiff med pestobulgur och hyvlad parmesan

Recipe Type: Cuisine:

En läcker och trevlig rätt som har mycket smaker i sin enkelhet, färsbiffen får sin ...

Read more

Tagliatelle med vitlöksfräst nötfärs med färska champinjoner samt tomat och basilikahack

Recipe Type: , Cuisine:

En enkel och smakrik pastarätt med ett enkelt nötfärsfräs som passsar en dag som man ...

Read more

Husets köttfärsröra med färsk paprika och tomat på spröd smördegsbotten

Recipe Type: , Cuisine:

En pajliknande vardagsrätt med en enkel och smakrik köttfärsröra med färsk grön paprika tillsammans med ...

Read more

Tomat och parmesangratinerad cannellioni med champinjoner & nöttfärs

Recipe Type: , Cuisine:

Mer av det enkla och läckra Italienska köket med en fylld cannelionni som en härligt ...

Read more
”Citatet”
Det är långt mellan kokkonst och näringsvetenskap, på samma sätt som det är långt mellan älskogskonst och insemination.
-Jens Bang