Recipes Using Ingredient: Nötkött

Fetaost och äpplefyllda färsbiffar serverade med en syrlig sky med tomat och lök

Recipe Type: Cuisine:

Enkla färsbiffar som smakar lite med fetaosten och äpplet i samt lite basilika och vitlök, ...

Read more

Kalv entrecôte med ädelostgratinerad potatis, vitlöksbakad champinjoner och en äppelvinägersky

Recipe Type: Cuisine:

En festligare middag men som är lätt och snabb att få ihop med kalventrecôte och ...

Read more

Balsamico bräserad lövbiff med mozzarella, tomat och lök

Recipe Type: Cuisine:

En enkel vardagsrätt som är lite annorlunda med köttet som får bräsera lite i balsamvinäger, ...

Read more

Kalvfärsbiffar i ugnen med en tomat och paprikasky

Recipe Type: , Cuisine:

Kalvfärs som görs i ugnen tillsammans med sås och grönsaker, koka bara lite ris till ...

Read more

Grillad högrev med en kryddig tomatglaze, sparris och paprikarostad potatis

Recipe Type: Cuisine: ,

Högrev är ett smakrikt kött av nöt som passar perfekt till att göra lång kok ...

Read more

Rostasfilé med en krämig pepparsås och parmesanrostad potatishalvor

Recipe Type: Cuisine:

En riktig festmåltid som varken är krånglig eller tar långtid, en härlig rostasfilé som anses ...

Read more

Pulled beef med Jack Danielsås ugnsbakade grönsaker och sesamrostad potatis

Recipe Type: Cuisine:

Amerikanska lånkoket Pulled beef med en läcker Jack Daniels sås, ugnsbakade grönsaker och sesamrostade potatis

Read more

Försvenskad kebabpanna med vitsås

Recipe Type: Cuisine: ,

Kebab hemma? här är en variant som är perfekt vardagsmat som går fort och är ...

Read more

Helstekt Rostas på bädd av baconfräst bulgur samt bearnaisesås

Recipe Type: Cuisine: ,

Helstekt rostas med ett läckert bulgur och en riktig bearnaisesås

Read more

Surf and Turf with grilled sirloin steak, scallops and garlic butter

Recipe Type: Cuisine:

En klassisk amerikansk surf and turf med sirloin steak och pilgrimsmusslor, som serveras väldigt enkelt ...

Read more
“Citatet”
Gud ger oss nötterna, men han knäcker dem inte till oss.
-HC Andersen