Recipes Using Ingredient: Nötkött

Cognacs flamberad svensk Entrecôte med grönpepparsky, jordärtspuré och grön sparris

Recipe Type: Cuisine: ,

En smarrig svensk Entrecôte som steks lite lätt för att sedan brännas av med congac, ...

Read more

Italiensk kalvkotlett brässerad med vin, rotsaker och salvia

Recipe Type: Cuisine:

Typisk Italiensk gryta där man brässerar kött i en en smakrik sky med vin och ...

Read more

Spaghetti Biff Greta

Recipe Type: Cuisine: ,

Klassiska Biff Greta som finns som recept i bloggen blir här en oklassisk pastarätt

Read more

Grillad biff med vitlöksstekta champinjoner, rödvinssås och västerbottenost fylld potatis

Recipe Type: , Cuisine: ,

En lite halvt klassisk middag med grillad biff och rödvinssås och ganska klassiska champinjoner, det ...

Read more

Grönsaksfräst biff med toner av mellanöstern och medelhavet

Recipe Type: , Cuisine:

Lövbiffar som strimlades och fräses med härliga grönsaker, allt krydddat med lite toner från mellanöstern ...

Read more

Lappkojs och ljumna rödbeter på mitt sätt samt stekt ägg

Recipe Type: Cuisine:

Svensk klassiken med riktigt potatismos som man blandar med salta biten och serverar med rödbetor ...

Read more

Stroganoff kort och gott

Recipe Type: , Cuisine:

Stroganoff finns i mängder av olika utföranden, här är en variant som är mer lik ...

Read more

Helgrillad flankstek med krämig sås med färska tomater, basilika och vitlök samt parmesanrostad potatis

Recipe Type: Cuisine:

En läcker flankstek serverad med en färsk tomatsås med en trevlig potatis..

Read more

Klassiskt Elefantöra, riven pepparrot, äggula, tomat- morotssky och en oklassisk bulgursallad

Recipe Type: Cuisine: ,

Det klassiska elefantörat som består av en utbankad biff som får form och storlek efter ...

Read more

Grillad biff med vitlök och chilismör samt citronbakad potatis med morötter

Recipe Type: Cuisine:

En härlig biff med ett ljumet smör med smak av chili och vitlök, till det ...

Read more
“Citatet”
Om jag skulle berätta för dig hur mycket jag suktat efter en sån här, så skulle jag inte få tid att äta upp den.
-Douglas Adams