Inwrapade rester är nu historia..

By : | 0 Comments | On : juli 26, 2012 | Category : Grill, Hemma i köket, Hur funkar det?, Matlagning, Privata inlägg, Recept, Roligheter, Snabbmat, Tankar, Tillbehör, Utveckling

Dagens lunch hemma idag en läcker wrap med melonsallad, grillad korv och en yoghurtsås

Igår så fick jag njuta av god mat hos härliga vänner och ikväll så är det nya vänner att umgås med, men mellan alla besök så ska det ätas lite lunch också.

Jag tycker att till en lunch så är det perfekt att utnyttja lite rester som blivit över dom närmta dagarna från tidigare måltider, hos oss blir det ofta någon läcker sallad kanske en liten “Smørrebrød” inspirerad smörgås eller varför inte som idag en läcker wrap med lite extra allt.

Jag brukar plocka fram allt möjligt som finns och ställa fram som en liten buffé, då kan var och en skapa en liten egen “lunch” av gosakerna som finns. Man måste dock då se till att vara först i kön så att man får välja av allt, att vara sist innebär ofta att det godaste har tagit slut.

I min läckra wrap så fanns det idag lite sallad i botten med härlig melonsallad på sedan grillad korv och yoghurtsås, väldigt enkelt samt gott och resterna i kylen är använda och har blivit historia 😉

Har du gillat min facebook sida?

Print Friendly, PDF & Email
Share This Post!

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

“Citatet”
Engelsmännen har uppfunnit middagstalen för att man ska glömma deras mat.
-Pierre Daninos
%d bloggare gillar detta: