Varför kökschefen gästar STRIKE?

0 Comments | april 3, 2012

Varmrätten från mitt första besök i restaurangen

För mig som kökschef så gäller det att ständigt hitta inspiration till matlagningen och utveckling, det handlar mycket om att testa och uppleva nya saker men även hitta olika typer av samarbeten.

Av en ren slump så hamnade jag en kväll på STRIKE som för mig var mer förknippat med en bowlinghall med mat, men oj som det förändrades fort när jag först mötes av en restaurang som man fått riktigt mysig längst in i “bowlinghallen” samtidigt som maten höll en imponerande klass.

Ett blogginlägg senare som nådde fram till event fixaren Johan på plats som tog kontakt för ett vidare samarbete, första blev en trevlig vinmakarmiddag som fick en plats i bloggen.

Nu jobbar vi på att utveckla samarbetet till att jag ska hjälpa till att visa fler sidor av denna härliga pärla i Västerås undre värld, samtidigt som jag utvecklar mig själv och det jobb jag gör i “mitt” Sveaköket och får roliga saker att fylla på med i min blogg.

Samarbete eller inte så är bloggen min där jag skriver mina egna reflektioner kring mina besök, och om hur det fungerar bakom kulisserna på STRIKE. Jag kommer inte skriva att något är bättre än vad det är, men jag kommer inte å andra sidan skriva om något är dåligt eller sätter restaurangen i ett sämre ljus. Skulle det dyka upp så tar jag det direkt med de som jobbar på plats som ett led i deras utvecklingsarbete till att bli en av Västerås främsta restauranger, i övrigt så kommer jag att med spänning att följa det arbete som sker i och omkring STRIKE där det händer saker hela tiden.

Första blogginlägget.. och det andra om första vinmakarmiddagen.. 

Alla inläggen med STRIKE är här..

Kontakt eller läsa mer om STRIKE här..

 

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

“Citatet”
Aptiten är verkligen otacksam. Ju mer du gör för att tillfredsställa aptiten, desto fortare överger den dig.
-Okänd
%d bloggare gillar detta: