Krämig fettucchine med ädelost och salsiccia

By : | 0 Comments | On : december 21, 2011 | Category : Hemma i köket, Hur funkar det?, Matlagning, Pasta, Privata inlägg, Recept, Snabbmat

Några snitt i korven innan stekning och den ser mycket läckrare ut..

I kylen står min karibisk julskinka i sin marinad och det är dags att fixa maten, måste fixa det så hockey spelaren hinner äta innan träningen. Det får bli något enkelt att laga som färsk pasta, som jag serverar i en ädelostsås med en italiensk korv och voila en mycket snabb, enkelt och god pastarätt är serverad på ett kick.

Krämig fettucchine med ädelost och salsiccia

– 500gr Färsk Fettuccine
– 6st Salsicca korvar
– 2,5dl Grädde
– 2dl Vatten
– 2st Buljongtärningar
– 120gr Ädelost (biten som är kvar ställer jag fram på bordet så att man kan lägga på lite extra om man vill)

1. Förberedd vatten till pastan.
2. Koka upp vattnet med buljongtärningarna
3. När dom lösts upp  slår du i grädden och låter puttra i 4 minuter.
4. När det är klart tar du bort från värmen och smälter i ädelosten
5. Lägg i pastan i vattnet och stek korven
6. När pastan är klar häller du av vattnet ordentligt och häller på såsen istället.
5. Smaka av med svart peppar och lite salt, sedan klart för servering med korven.

Print Friendly, PDF & Email
Share This Post!

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

”Citatet”
Man kan inte få en sufflé att resa sig två gånger.
-Alice Roosevelt Longworth
%d bloggare gillar detta: