Pastapanna med heta känslor och skinka

By : | 0 Comments | On : februari 15, 2012 | Category : Hemma i köket, Hur funkar det?, Pasta, Privata inlägg, Recept, Snabbmat

Pannor av olika slag är perfekt när man har lite bråttom, man har allt samlat i en och samma gryta.

Idag så var det dags för pasta och här är en mycket enkel och snabb pastapanna, min variant var lite hetare men det är inget måste utan man kan göra den utan dom heta känslorna.

Pastapanna med heta känslor och skinka

– 0,75pkt Pasta
– 1st Gul lök i klyftor
– 250gram Skinka i strimlor
– 2dl Salsa där jag använde den som jag har recept på här, men det går bra med färdigköpt i en styrka som passar familjen.
– 15ml kalvfond
– 1dl Vatten
– Olja
– Salt
– Svart peppar

1. Koka pastan enligt anvisningar, när den är klar häll lite olja på och salta.
2. Värm upp en större panna, häll i olja och fräs löken så den blir mjuk.
3. Lägg i skinkan och fräs med den tills allt har fått färg.
4. Slå på salsa, fond och vatten, låt det koka upp och puttra i fem minuter.
5. Nu är det dag att hälla i pastan och vända runt allt ordentligt.
6. Smaka av med salt och servera med lite grönt samt svartpeppar på toppen

Print Friendly
Share This Post!

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

”Citatet”
Problemet med att äta italiensk mat är att fem-sex dagar senare är man hungrig igen.
-George Miller
%d bloggare gillar detta: