Räksåsen med en räka..

By : | 0 Comments | On : september 16, 2011 | Category : Hemma i köket, Hur funkar det?, Tankar

En räka och resten skal i såsen, svårt att få till räksås.

Vad ska man säga grundlurade och förda bakom ljuset, varför gör man då detta? svaret är enkelt man vill självklart tjäna pengar. Att lura folk har man gjort i alla tider för att tjäna pengar, tyvärr så är det vi som blir drabbade när vi söker billigare allternativ.

Har sagt det förr och säger det igen, om det är billigt var vaksam och räkna med att det inte stämmer. Kolla vad räkor kostar i butiken, och gör matten själv för klart att jättarna hittar billigare lösningar för att hålla nere priset så att just du handlar deras gratäng.

Artikeln i råd och rön

Från råd och rön om dåligt med räkor i såsen

Print Friendly
Share This Post!

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

”Citatet”
Confidence is preparation. Everything else is beyond your control.
-Richard Kline
%d bloggare gillar detta: