Recipe Type: Medelhavet

Tagliatelle med vitlöksfräst nötfärs med färska champinjoner samt tomat och basilikahack

Recipe Type: , Cuisine:

En enkel och smakrik pastarätt med ett enkelt nötfärsfräs som passsar en dag som man ...

Read more

Lax och bulgurpytt med lök och syrligt äpple

Recipe Type: Cuisine:

En enkel och trevlig fiskrätt som passar perfekt som ett trevligt vardags recept, en krydig ...

Read more

En riktigt god tomatsoppa med italiensk enkelhet, bönor och parmesanost

Recipe Type: Cuisine:

En smakrik tomatsoppa med lite hetta och härliga dofter från det Italienska köket allt toppat ...

Read more

Husets syrliga tomatsoppa med rökt fläsk, basilika och fetaostkräm

Recipe Type: , Cuisine:

En härligt fräsch och syrlig soppa med rökt fläsk toppat med en fetaostkräm mmm

Read more

Citrus doftande tagliatelle med grönsaksfräst kyckling med lite hetta

Recipe Type: Cuisine:

Färskpressad apelsin och lime som ger smak åt den klassiska tagliatelle´n, en perfekt kombination med ...

Read more

Limebakad laxfilé med selleri och morötter frästa i olivolja serverat på pastabädd

Recipe Type: Cuisine:

En enkel och trevlig pastarätt med trevliga smaker av den syrliga limen och lite sötare ...

Read more

Medelhavsbiffar med honungsfikon, fetaost och tomatsky

Recipe Type: Cuisine:

En läcker färsrätt med toner och smaker från medelhavets spännande kök

Read more

Fetaostgratinerad falukorv med rödbetor, rödlök och cocktailtomat

Recipe Type: , Cuisine: ,

En läcker fusion med falukorv, fetaost och rödbetor som förgylls med lite honung allt på ...

Read more

Spaghetti di greco con formaggio feta, cipolla rossa, pomodoro e spinaci baby

Recipe Type: , Cuisine:

Ett läcker recept som är helt vegetariskt och snabbt att laga till, här servera vi ...

Read more

Ugnsbakad torskrygg lindad i prosciutto med en tomatiserad gräddsky med dill och pepparrot

Recipe Type: Cuisine:

Ett härligt recept som fungerar perfekt en fredag eller lördag när man vill ha lite ...

Read more
”Citatet”
Andra lever för att äta, jag äter för att leva.
-Sokrates