Recipe Type: Vardag

Kalvfärsbiffar med en enkel rosmarin och lingonsky samt ugnsbakade rotsaker

Recipe Type: , Cuisine:

Vi gör härliga färsbiffar med lite färsk tomat och vitlök i som sedan serveras med ...

Read more

Läckert varm bulgursallad med fetaost, avocado, paprika, zucchini och en hint bacon

Recipe Type: , Cuisine: , ,

Grönt är skönt i en en härligt vårinspirerad middag idag som inte tar hela kvällen ...

Read more

Trevlig bulgurpytt med falukorv, äpple, lök och paprika


Idag var det en sådan där dag då man inte riktigt orkar laga mat men ...

Read more

Grönsaksbiffar med ingefärsspetsad tomatsås, sesamrostad majs och mathavre med grönt

Recipe Type: , Cuisine: , ,

Jag tycker att du ska testa att göra dessa vegetariska biffar som varken tar längre ...

Read more

Fläskkotlett i långkok med chorizo, vin, honung och rosmarin

Recipe Type: , , Cuisine:

En variant av en klassisk Svensk söndagsgryta med fläskkött som jag låter puttra i 4 ...

Read more

Veggienuggets, sötsur tomatconcassé med basilika och paprika bulgur

Recipe Type: , , Cuisine: ,

En läcker nuggets som är helt vegetarisk somvi serverar med en läcker sötsur tomatconcassé med ...

Read more

Stekt spättafilé med en krämig basilika doftande rödlöks & tomatsalsa

Recipe Type: , Cuisine: ,

Panerad fisk brukar vara väldigt populärt och omtyckt hos de flesta och i butikerna hittar ...

Read more

Morot och kikärtsbiffar, ljumen avocadosallad med mathavre & en syrlig chili- ingefärssås

Recipe Type: Cuisine: , ,

Vegetariskt är gott och inte alls så svårt som många tror, det passar hela familjen ...

Read more

Småländsk pytt i panna med äppel och smörfrästa rödbetor

Recipe Type: Cuisine:

En läcker och smakrik rätt när smaken från isterbanden fräser med potatis, lök och morötter, ...

Read more

Morot och vitkålsfräs med bacon, parmesan och bönpasta

Recipe Type: , , Cuisine: , ,

Här är receptet som tar dig max 20 minuter att göra samt är gott, klimatsmart ...

Read more
”Citatet”
Den sundaste gymnastiska övningen är att i rätt tid resa sig från matbordet.
-Giorgio Pasetti