Recipe Type: Vardag

Grillad svensk Karré, champinjoner i en vittvinssås med senap och krossad nypotatis

Recipe Type: , Cuisine:

En härlig svensk marmorerad karré som vi inte lägger i marinad utan låter salt och ...

Read more

Honungsgrillad lax, fetaostsallad med tomat och rödlök samt färskpotatis.


Laxen penslar vi med en härlig honungsglace som är smaksatt med vitlök, chili och lite ...

Read more

Honungsstekt halloumi med valnötter på somrig rödgrön salladsbädd

Recipe Type: Cuisine: ,

Salladen är ordentligt dressad med en syrlig vinägrett som vi vänder salladen i ordentligt, till ...

Read more

Lövbiff med örttomatiserade grönsaker och ett mjukt vitlökssmör

Recipe Type: Cuisine:

Vi steker en god svensk lövbiff och för att få med rejält med grönsaker så ...

Read more

Kalvfärsbiffar med en enkel rosmarin och lingonsky samt ugnsbakade rotsaker

Recipe Type: , Cuisine:

Vi gör härliga färsbiffar med lite färsk tomat och vitlök i som sedan serveras med ...

Read more

Läckert varm bulgursallad med fetaost, avocado, paprika, zucchini och en hint bacon

Recipe Type: , Cuisine: , ,

Grönt är skönt i en en härligt vårinspirerad middag idag som inte tar hela kvällen ...

Read more

Trevlig bulgurpytt med falukorv, äpple, lök och paprika


Idag var det en sådan där dag då man inte riktigt orkar laga mat men ...

Read more

Grönsaksbiffar med ingefärsspetsad tomatsås, sesamrostad majs och mathavre med grönt

Recipe Type: , Cuisine: , ,

Jag tycker att du ska testa att göra dessa vegetariska biffar som varken tar längre ...

Read more

Fläskkotlett i långkok med chorizo, vin, honung och rosmarin

Recipe Type: , , Cuisine:

En variant av en klassisk Svensk söndagsgryta med fläskkött som jag låter puttra i 4 ...

Read more

Veggienuggets, sötsur tomatconcassé med basilika och paprika bulgur

Recipe Type: , , Cuisine: ,

En läcker nuggets som är helt vegetarisk somvi serverar med en läcker sötsur tomatconcassé med ...

Read more
”Citatet”
Uppfinningen av en ny rätt gör mer för mänsklighetens lycka, än upptäckten av en ny stjärna.
-Jean Anthelme Brillat-Savarin