Recipe Type: Vardag

Tomatbräserad kycklinglårfilé med bön mix och morotsbulgur

Recipe Type: , Cuisine:

Kycklinglår som stekts med lite lök och bräseras med krossad tomat, sedan toppat med lite ...

Read more

Lingonspetsade pannbiffar, tomatsky med vitlöksstekta champinjoner, ugnsbakade rotsaker

Recipe Type: , , Cuisine:

Jag gillar pannbiffens möjligheter där du kan smaksätta den med så mycket spännande saker, idag ...

Read more

Fransyska i långkok med linser, bönor, morötter och lite lök

Recipe Type: , Cuisine: , ,

Ett klassiskt långkok med härligt smak av alla råvaror som under 7 timmar tillagas i ...

Read more

Svarta bönor i fetaostkräm med tomat och rödlök serverad med halstrad kasssler och rostad potatis

Recipe Type: , Cuisine:

Här har jag gjort en smarrig röra med bla. svarta bönor, rödlök, och fetaost som ...

Read more

Bakad potatis med krämig avokadoröra med linser och extra järn

Recipe Type: , Cuisine: , ,

Här kommer en remake av den klassiska stora potatisen, men vi skippar alla onyttiga röror ...

Read more

Husets nyttiga köttfärssås fylld med energi och gott samvete

Recipe Type: , Cuisine: ,

Vår köttkonsumtion har ökat rejält och vi behöver ändra våra kostvanor för att må bättre ...

Read more

Vitlöksgrillad fläskkotlett med rårivna rödbetor i citron & honungsvinägrett, fetaost och rostade solrosfrön

Recipe Type: , Cuisine: ,

Idag har jag plockat lite läckra rödbetor ifrån landet vilka rårivs och serveras som en ...

Read more

Lemoncurd grillad laxfilé med smörpocherade spröda primörer och krossad färskpotatis

Recipe Type: , Cuisine:

I det här receptet är det tänkt att du ska krossa potatisen och lägga i ...

Read more

Potatis och primörsallad med grillade korvar, halloumi och senapskräm

Recipe Type: , Cuisine:

I receptet använder jag mig av mina primörer från trädgården och gör en trevlig ljummen ...

Read more

Sommarwrap med rökt lax, äggröra och pepparrot

Recipe Type: Cuisine:

Idag är det bara jag och min dotter hemma så vi passar på att göra ...

Read more
“Citatet”
Vi bör nog inte gå för långt i vår strävan efter äkthet. Vill vi egentligen att det ska finnas sjömän i sjömansbiff?
-Carl Hammarén