Avacado med rom och väldigt klassiska tillbehör

2012-12-15
  • Prep Time : 10m
  • Cook Time : 10m
  • Ready In : 20m

Avacado med rom som serveras med de klassiska tillbehören i form av hackad lök och gräddfil, en väldigt enkel förätt som är snudd på genial i sin enkelhet. Inte så mycket att göra recept på utan gröp ur avacadon och salta och ha lite citron på den så håller den färgen, hacka löken fint och lägg upp allt på en tallrik med lite sallad och citron.

Vill man så serverar man en toast till men jag hoppade över det till min förätt idag, så smaklig måltid och njut av denna klassiker.

Ingredients

  • Valfri rom helst en som är röd
  • Rödlök eller gul lök, sort är en smaksak (finhackad)
  • Gräddfil, creme fraiche eller yoghurt
  • Salladsblad
  • Avacado som är mogen
  • Salt
  • Citron
Print Friendly, PDF & Email
Related Recipes:
  • Rådjursytterfilé med en tomatiserad vitlökssås, hårdstekta kantareller och rostade strips

  • Familjereceptet på snabbsaltad västeråsgurka

  • Husets läckra muffinspankaka till mellanmål eller frukost

  • Grillad svensk Karré, champinjoner i en vittvinssås med senap och krossad nypotatis

  • Högrevsburgare med västerbottenost, picklade lök, palsternackschips, äpple & i botten en syrlig dressing

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

”Citatet”
Middagskonversation: konsten att tänka på något viktigt medan man säger något oviktigt.
-Laurence Olivier
%d bloggare gillar detta: