Corn on cob

2012-07-13
  • Servings : 6
  • Prep Time : 20m
  • Cook Time : 15m
  • Ready In : 35m

Ett klassiskt grilltillbehör i USA är den söta majsen som grillas hel, när den är grillad så smälter man lite smör på och saltar.

Ingredients

  • 2 st hela Majs
  • 50 gr Smör
  • Flingsalt
  • Vatten

Method

Step 1

Dela majsen i bitar ca 3st

Step 2

Lägg majsen i blöt i minst 15 minuter så blir den bättre på grillen

Step 3

Grilla majsen över glöden tills den fått fin färg runt om

Step 4

Servera med smöret smältande på och lite flingsalt på

Print Friendly, PDF & Email
Recipe Type: Tags: , , , , ,
Related Recipes:
  • Familjereceptet på snabbsaltad västeråsgurka

  • Sallad till det grillade med ljummen potatis och färgglada grönsaker

  • Marinated pork chop on the length, roasted vegetables with black sesame seeds and blue cheese sauce

  • Högrevsburgare med västerbottenost, picklade lök, palsternackschips, äpple & i botten en syrlig dressing

  • Nasi goreng indonesisk snabbmat

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

“Citatet”
Den siste jag skulle rådfråga om vad jag ska äta är en läkare. Det är mycket säkrare att konsultera en kypare och inte ett dugg dyrare.
-Robert Lynd
%d bloggare gillar detta: