Corn on cob

2012-07-13
  • Servings : 6
  • Prep Time : 20m
  • Cook Time : 15m
  • Ready In : 35m

Ett klassiskt grilltillbehör i USA är den söta majsen som grillas hel, när den är grillad så smälter man lite smör på och saltar.

Ingredients

  • 2 st hela Majs
  • 50 gr Smör
  • Flingsalt
  • Vatten

Method

Step 1

Dela majsen i bitar ca 3st

Step 2

Lägg majsen i blöt i minst 15 minuter så blir den bättre på grillen

Step 3

Grilla majsen över glöden tills den fått fin färg runt om

Step 4

Servera med smöret smältande på och lite flingsalt på

Print Friendly
Recipe Type: Tags: , , , , ,
Related Recipes:
  • Trevlig bulgurpytt med falukorv, äpple, lök och paprika

  • Kikärt och morotsbiffar med bakade grönsaker, rostat pumpamos och persiljeolja

  • Moderniserad klassisk biffstek med lök på husets vis

  • Låda i ugnen med potatis, zucchini, kidney bönor & köttfärs samt en äppelfraiche

  • Texas styled slow cocked beef, beans and chili stew with pan bread

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

”Citatet”
Gud ger oss nötterna, men han knäcker dem inte till oss.
-HC Andersen
%d bloggare gillar detta: