Corn on cob

2012-07-13
  • Servings : 6
  • Prep Time : 20m
  • Cook Time : 15m
  • Ready In : 35m

Ett klassiskt grilltillbehör i USA är den söta majsen som grillas hel, när den är grillad så smälter man lite smör på och saltar.

Ingredients

  • 2 st hela Majs
  • 50 gr Smör
  • Flingsalt
  • Vatten

Method

Step 1

Dela majsen i bitar ca 3st

Step 2

Lägg majsen i blöt i minst 15 minuter så blir den bättre på grillen

Step 3

Grilla majsen över glöden tills den fått fin färg runt om

Step 4

Servera med smöret smältande på och lite flingsalt på

Print Friendly, PDF & Email
Recipe Type: Tags: , , , , ,
Related Recipes:
  • Familjereceptet på snabbsaltad västeråsgurka

  • Sallad till det grillade med ljummen potatis och färgglada grönsaker

  • Marinated pork chop on the length, roasted vegetables with black sesame seeds and blue cheese sauce

  • Högrevsburgare med västerbottenost, picklade lök, palsternackschips, äpple & i botten en syrlig dressing

  • Nasi goreng indonesisk snabbmat

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

”Citatet”
Confidence is preparation. Everything else is beyond your control.
-Richard Kline
%d bloggare gillar detta: