Färskostfylld parmaskinka med melon, granatäpple och balsamhonung

2013-01-01
  • Servings : 6
  • Prep Time : 15m
  • Cook Time : 15m
  • Ready In : 35m

En enkel förrätt med en look som gör den lyxig, var lite noggrann när du fyller parman och gör snygga tärningar av melon så blir det riktigt bra.

Ingredients

  • 1/2 st Galia melon (snygga tärningar)
  • 1 st Granatäpple (kärnorna)
  • 6 st Snygga skivor parmaskinka
  • 100 gr Färskost med vitlök
  • 6 st Snygga salladsblad
  • 15 ml Flyttande honung
  • 10 ml Balsamvinäger

Method

Step 1

Blanda honungen med balsamvinäger och ställ in i kylen, lägg ut parmaskinkorna på en bänk och lägg i en klick färskost på varje, rulla ihop snyggt och dela dem snett på mitten.

Step 2

Lägg sedan ut ett snyggt salladsblad på en tallrik, dela upp melonen på tallrikarna och sedan kärnorna från granatäpplet

Step 3

Lägg på parmarullarna och avsluta med att ringla balsamblandningen på toppen av allt

Print Friendly, PDF & Email
Related Recipes:
  • Pastagratäng med citronmarinerad lax, gröna linser och en krämig tomatgräddsås med cava

  • Vardaglig pasta på minuter med färg och klimatsmart avtryck

  • Krämig vindoftande risotto med tomat, lök, prästost och rostad blomkål

  • Tagliatelle med rimmat fläsk, paprika, äggula och parmesan

  • Husets nyttiga köttfärssås fylld med energi och gott samvete

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

”Citatet”
Korvgubbes problembarn: vurstingar.
-Okänd
%d bloggare gillar detta: