Husets coleslaw

2012-07-13
  • Servings : 10-12
  • Prep Time : 15m
  • Cook Time : 15m
  • Ready In : 30m

Här är den variant av cole slaw som som jag gärna gör som tillbehör hemma när det ska grillas, det finns säkert lika många recept som det finn folk som gör cole slaw men mitt gillar jag bäst.

Ingredients

  • 1/2 st Vitkålshuvud
  • 3 dl Creme fraiche
  • 1 dl Chilisauce
  • 10 ml Senap
  • Ört salt
  • Örtblandning

Method

Step 1

Blanda ihop en sås av creme fraiche, chilisauce, senap, örtsalt och senap

Step 2

Smaka av den

Step 3

Strimla vitkålen tunt och lägg den i en bunke

Step 4

Slå på såsen och jobba in såsen ordentligt i kålen med händerna

Step 5

Smaka av och låt dra en stund innan servering, färsk vitkål kan släppa lite vatten men då är det bara att vända runt lite

Print Friendly, PDF & Email
Recipe Type: Tags: , , , ,
Related Recipes:
  • Familjereceptet på snabbsaltad västeråsgurka

  • Sallad till det grillade med ljummen potatis och färgglada grönsaker

  • Marinated pork chop on the length, roasted vegetables with black sesame seeds and blue cheese sauce

  • Högrevsburgare med västerbottenost, picklade lök, palsternackschips, äpple & i botten en syrlig dressing

  • Texas styled slow cocked beef, beans and chili stew with pan bread

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

“Citatet”
No one is born a great cook, one learns by doing.
-Julia Child
%d bloggare gillar detta: