Läckra spanska korvar från grillen med en enkel pastasallad med mozzarella och melon

2013-06-02
  • Servings : 6
  • Prep Time : 25m
  • Cook Time : 35m
  • Ready In : 60m

Jag älskar att grilla goda korvar och när jag hittade lite olika spanska korvar kunde jag inte låta bli att handla, dessa hamnade på grillen ganska omgående och serverades med en enkel pastasallad och härlig salsa samt guacemole.

Receptet på Salsan:

Receptet på Guacemole:

Ingredients

  • Blandade korvar för 6 stycken
  • 300 gr Okokt pasta
  • 1 st Galia melon (tärnad)
  • 250 gr Cocktailtomater (klyftade)
  • 1 st Gul lök (hackad)
  • 2 st Mozzarella ostar (tärnade)
  • 1 dl Olivolja
  • 30 ml Vittvins vinäger
  • Liten knippe färsk koriander (hackad)
  • Salt
  • Svart peppar

Method

Step 1

Koka pastan enligt förpackningen och häll av vattnet, blanda den med lite olivolja.

Step 2

Blanda olivolja, vinäger, salt och svart peppar i en bunke, lägg i tomat, melon, lök, koriander och mozzarella, vänd allt försiktigt.

Step 3

Vänd ihop med pastan, smaka av och låt dra i rumstemperatur medan du grillar korvar och gör såserna till.

Print Friendly, PDF & Email
Recipe Type: , Tags: , , , , Ingredients:
Related Recipes:
  • Familjereceptet på snabbsaltad västeråsgurka

  • Sallad till det grillade med ljummen potatis och färgglada grönsaker

  • Grillad svensk Karré, champinjoner i en vittvinssås med senap och krossad nypotatis

  • Honungsgrillad lax, fetaostsallad med tomat och rödlök samt färskpotatis.

  • Nasi goreng indonesisk snabbmat

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

”Citatet”
Om jag skulle berätta för dig hur mycket jag suktat efter en sån här, så skulle jag inte få tid att äta upp den.
-Douglas Adams
%d bloggare gillar detta: