Läckra spanska korvar från grillen med en enkel pastasallad med mozzarella och melon

2013-06-02
  • Servings : 6
  • Prep Time : 25m
  • Cook Time : 35m
  • Ready In : 60m

Jag älskar att grilla goda korvar och när jag hittade lite olika spanska korvar kunde jag inte låta bli att handla, dessa hamnade på grillen ganska omgående och serverades med en enkel pastasallad och härlig salsa samt guacemole.

Receptet på Salsan:

Receptet på Guacemole:

Ingredients

  • Blandade korvar för 6 stycken
  • 300 gr Okokt pasta
  • 1 st Galia melon (tärnad)
  • 250 gr Cocktailtomater (klyftade)
  • 1 st Gul lök (hackad)
  • 2 st Mozzarella ostar (tärnade)
  • 1 dl Olivolja
  • 30 ml Vittvins vinäger
  • Liten knippe färsk koriander (hackad)
  • Salt
  • Svart peppar

Method

Step 1

Koka pastan enligt förpackningen och häll av vattnet, blanda den med lite olivolja.

Step 2

Blanda olivolja, vinäger, salt och svart peppar i en bunke, lägg i tomat, melon, lök, koriander och mozzarella, vänd allt försiktigt.

Step 3

Vänd ihop med pastan, smaka av och låt dra i rumstemperatur medan du grillar korvar och gör såserna till.

Print Friendly, PDF & Email
Recipe Type: , Tags: , , , , Ingredients:
Related Recipes:
  • Rådjursytterfilé med en tomatiserad vitlökssås, hårdstekta kantareller och rostade strips

  • Familjereceptet på snabbsaltad västeråsgurka

  • Sallad till det grillade med ljummen potatis och färgglada grönsaker

  • Grillad svensk Karré, champinjoner i en vittvinssås med senap och krossad nypotatis

  • Honungsgrillad lax, fetaostsallad med tomat och rödlök samt färskpotatis.

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

”Citatet”
Efter en god middag kan man klara allt, till och med sin familj.
-Oscar Wilde
%d bloggare gillar detta: