Mitt grundrecept på hamburgare

2012-06-01
  • Servings : 6
  • Prep Time : 20m
  • Cook Time : 40m
  • Ready In : 60m

Att göra egna hamburgare hemma är väldigt enkelt och har man väl börjat göra dom kommer man inte att köpa färdiga igen, här är mitt grundrecept på en enkel hamburgare testa gärna att krydda med något spännande och gör din egen hamburgare.

Hamburgare grundrecept

– 1 kg Nötfärs
– 1,5 dl Chilisauce
– 2 ml Liquid Smoke
– Lökpulver
– Vitlökspulver
– Salt
– Svart peppar

1. Blanda allt ordentligt
2. Provstek och smaka av
3. När ok använd gärna en hamburgerstans eller gör hamburgare med händerna i önskvärd storlek
4. Grilla eller stek burgarna färdiga.
5. Servera med dom tillbehör som du önskar

Här hittar du lite tips på vad du kan servera till..

Print Friendly
Recipe Type: , Tags: , , , , , Ingredients: ,
Related Recipes:
  • Grillad svensk Karré, champinjoner i en vittvinssås med senap och krossad nypotatis

  • Marinated pork chop on the length, roasted vegetables with black sesame seeds and blue cheese sauce

  • Högrevsburgare med västerbottenost, picklade lök, palsternackschips, äpple & i botten en syrlig dressing

  • Honungsgrillad lax, fetaostsallad med tomat och rödlök samt färskpotatis.

  • Honungsstekt halloumi med valnötter på somrig rödgrön salladsbädd

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

”Citatet”
Man kan inte få en sufflé att resa sig två gånger.
-Alice Roosevelt Longworth
%d bloggare gillar detta: