Mozzarella och pesto rosso gratinerad salsiccia med solrosfrön

2015-05-18
  • Servings : 5
  • Prep Time : 20m
  • Cook Time : 40m
  • Ready In : 60m

Ibland tycker jag att det är svårt att hinna med allt man vill samtidigt som man ska fixa middag, här är ett snabbt och enkelt recept som ger dig tid till anat tom sätta sig ner och pusta ut lite, varsågod lite inspiration i form av en smakrik korv som sköter sig själv i ugnen under ett smarrigt täcke.

Ingredients

  • 5 st Goda korvar (dela dem längs med)
  • 1,5 dl Pesto rosso
  • 2 st Mozzarella ostar (skivade)
  • 1 dl solrosfrön
  • Olivolja
  • Svartpeppar
  • 5 port Pasta, bulgur, Couscous efter egen smak

Method

Step 1

Sätt ugnen på 200°, förbered tillbehöret pasta, bulgur osv..

Step 2

Lägg de delade korvarna i en ugnsform med den platta sidan uppåt

Step 3

Smeta ut pesto rosso på korvarna som, lägg sedan på mozarella skivorna, slå lite olivolja på, strö solroskärnor över och lite svartpeppar

Step 4

Ställ formen i ugnen som ska stå där i ca 25 minuter tills den får en fin färg

Step 5

Ta ut formen, servera en god sallad och tillbehöret till

Print Friendly, PDF & Email
Recipe Type: Tags: , , , , , Ingredients:
Related Recipes:
  • Grillad svensk Karré, champinjoner i en vittvinssås med senap och krossad nypotatis

  • Honungsgrillad lax, fetaostsallad med tomat och rödlök samt färskpotatis.

  • Nasi goreng indonesisk snabbmat

  • Honungsstekt halloumi med valnötter på somrig rödgrön salladsbädd

  • Lövbiff med örttomatiserade grönsaker och ett mjukt vitlökssmör

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

”Citatet”
Korv är en gudomlig rätt, ty bara Gud vet vad det är i den.
-Okänd
%d bloggare gillar detta: