Skinka och zucchini pasta med tydliga spår av parmesan

2012-08-07
  • Servings : 6
  • Prep Time : 7m
  • Cook Time : 5m
  • Ready In : 15m

Ingredients

  • 1 pkt Pasta
  • 250 gram Skinka (tärningar)
  • 1 st Gul lök (hackad)
  • 1/2 st Zucchini (tärnad)
  • 1dl Parmesan (riven)
  • 5 ml Basilika (hackad)
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Olja
  • Paprikapulver

Method

Step 1

Koka pastan enligt anvisningarna på paketet

Step 2

Fräs skinka och löken i lite olja

Step 3

När skinka och lök fått färg och är varmt lägg i zucchini

Step 4

Låt den bara bli varm

Step 5

Smaka sedan av med salt och svartpeppar

Step 6

Häll vattnet av pastan slå på lite olja och salt

Step 7

Sedan blandar man försiktigt i den stekta skinkan med lök och zuchinni

Step 8

Häll på parmesan och basilika och vänd försiktigt

Step 9

Lägg upp och strö lite paprikapulver för färgen och några basilika blad på toppen

Print Friendly, PDF & Email
Recipe Type: Tags: , , , , , , Ingredients:
Related Recipes:
  • Pastagratäng med citronmarinerad lax, gröna linser och en krämig tomatgräddsås med cava

  • Vardaglig pasta på minuter med färg och klimatsmart avtryck

  • Morot och vitkålsfräs med bacon, parmesan och bönpasta

  • Krämig vindoftande risotto med tomat, lök, prästost och rostad blomkål

  • Tagliatelle med rimmat fläsk, paprika, äggula och parmesan

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

“Citatet”
Först kramar jag alla i familjen – sedan ställer jag mig vid spisen
-Ernst Kirchsteiger
%d bloggare gillar detta: