Skinka och zucchini pasta med tydliga spår av parmesan

2012-08-07
  • Servings : 6
  • Prep Time : 7m
  • Cook Time : 5m
  • Ready In : 15m

Ingredients

  • 1 pkt Pasta
  • 250 gram Skinka (tärningar)
  • 1 st Gul lök (hackad)
  • 1/2 st Zucchini (tärnad)
  • 1dl Parmesan (riven)
  • 5 ml Basilika (hackad)
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Olja
  • Paprikapulver

Method

Step 1

Koka pastan enligt anvisningarna på paketet

Step 2

Fräs skinka och löken i lite olja

Step 3

När skinka och lök fått färg och är varmt lägg i zucchini

Step 4

Låt den bara bli varm

Step 5

Smaka sedan av med salt och svartpeppar

Step 6

Häll vattnet av pastan slå på lite olja och salt

Step 7

Sedan blandar man försiktigt i den stekta skinkan med lök och zuchinni

Step 8

Häll på parmesan och basilika och vänd försiktigt

Step 9

Lägg upp och strö lite paprikapulver för färgen och några basilika blad på toppen

Print Friendly, PDF & Email
Recipe Type: Tags: , , , , , , Ingredients:
Related Recipes:
  • Pastagratäng med citronmarinerad lax, gröna linser och en krämig tomatgräddsås med cava

  • Vardaglig pasta på minuter med färg och klimatsmart avtryck

  • Morot och vitkålsfräs med bacon, parmesan och bönpasta

  • Krämig vindoftande risotto med tomat, lök, prästost och rostad blomkål

  • Tagliatelle med rimmat fläsk, paprika, äggula och parmesan

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

“Citatet”
Konversation är den största naturliga fienden till god mat och gott vin.
-Alfred Hitchkock
%d bloggare gillar detta: