Viltskavswrap med krämiga kantareller och lagrad prästost

2014-10-23
  • Servings : 4
  • Prep Time : 10m
  • Cook Time : 20m
  • Ready In : 30m

Svensk snabbmat hemma med smak av naturen med viltskav och kantareller samt lite klassisk lagrad prästost, en rätt som med sin enkelhet i kryddning och sammansättning passar hela familjen och uppskattas trots den vilda smaken.

Ingredients

  • 240 gr Skav av vilt
  • 150 gr Kantareller
  • 1 dm Purjolök (strimlad)
  • 1 st Gul paprika (strimlad)
  • 150 gr Cocktailtomater (Varje delad i fyra klyftor)
  • 2 dl Creme fraiche
  • 50 gr Lagrad prästost
  • 2 st Morötter (strimlade)
  • 150 gr salladsmix
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Smör
  • 8 st Wraps

Method

Step 1

Värm en panna med smör och fräs kantarellerna tills de slutar vattna ur, salta lägg i lite mer smör och lägg i purjolöken.

Step 2

När purjolöken blivit lite mjuk ta ur allt ur pannan, lägg i en ny klick smör och lägg i skaven i pannan stek den och krydda med salt samt vitpeppar.

Step 3

När skaven är klar lägg i paprikan och sedan kantarellerna med purjolöken, slå på cremefraichen och låt den bara smälta.

Step 4

Lägg i prästosten och smält ner den i pannan, smaka av med salt och vitpeppar.

Step 5

Värm wrapsen och lägg ut dem på bänken, dela sedan upp sallad, morötter, skavröran och tomaterna på varje wrap, rulla ihop dem och njut sedan av snabbmaten.

Print Friendly, PDF & Email
Recipe Type: Tags: , , , , , Ingredients:
Related Recipes:
  • Viltpanna med en dijon & pepparrotskräm

  • Rådjursytterfilé med en tomatiserad vitlökssås, hårdstekta kantareller och rostade strips

  • Familjereceptet på snabbsaltad västeråsgurka

  • Husets läckra muffinspankaka till mellanmål eller frukost

  • Grillad svensk Karré, champinjoner i en vittvinssås med senap och krossad nypotatis

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

“Citatet”
Maten kan ha en viss bismak av KÄRLEK!!
-Okänd
%d bloggare gillar detta: