Stekt blodpudding med lök och äpplefräst bacon

By : | 0 Comments | On : januari 26, 2012 | Category : Hemma i köket, Matlagning, Okategoriserat, Privata inlägg, Recept, Snabbmat

Blodpuddingen med lite grönt i botten, lök och äpple fräst bacon på toppen enkelt och gott.

Idag så hade dottern önskat att få blodpudding efter att hon sett att det fans i frysen, självklart så ska vi ha blodpudding sa jag och tog fram den igår. Jag tycker att det är grymt gott med blodpudding och serverar den gärna med bacon och lök, idag så blandade jag även med äpple för att bryta av lite mer mot sältan i baconet. Självklart så serveras det mjölk till att dricka , samt lingon och knäckebröd att äta till.

Blodpudding

Gör jag inte själv utan skivar bara och steker lite lagom hårt

Lök och äpple fräst bacon

– 2st Gula lökar hackade

– 1st Äpple tärnat

– 2pkt Bacon tärnat som äpplet

1. Lägg allt i en varm stekpanna och fräs till det fått färg och lök samt baconet är klart.

2. Servera det på blodpuddingen

Print Friendly
Share This Post!

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

”Citatet”
Kalorier: små trevliga saker i maten som ger människan volym och pondus.
-Okänd
%d bloggare gillar detta: