Tackar! plats 9 idag…

By : | 0 Comments | On : augusti 12, 2011 | Category : Jobb inlägg, Privata inlägg, Roligheter, Tankar, Utveckling

Plats 9 i svenska listan över växande bloggar på wordpress

Ett stort tack till alla som tittar in och läser min blogg, idag så har jag hamnat på wordpress lista över växande bloggar. Känns lite roligt och ännu mera inspirerade att se att den ligger på plats 9 på den svenska listan, jag har även fått en hel del rolig respons från annat håll. Saknar du något i bloggen eller har några tips så hör gärna av dig, här hittar du informationen om hur du hittar mig.

Print Friendly, PDF & Email
Share This Post!

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

“Citatet”
Den siste jag skulle rådfråga om vad jag ska äta är en läkare. Det är mycket säkrare att konsultera en kypare och inte ett dugg dyrare.
-Robert Lynd
%d bloggare gillar detta: