Tillbaka till en värd av stora grytor och mycket mat

By : | 0 Comments | On : januari 10, 2015 | Category : Blogg, Jobb inlägg, Tankar, Utveckling

Nu har jag gjort min första vecka på nya jobbet och det känns riktigt bra att ha träffat alla fantastiska kollegor, och jag har sett, upplevt och varit med i den otroliga tillagningen och produktionen av 5 000 – 6 000 portioner mat om dagen som görs.

Tackar Scandic Västerås!

Efter ganska exakt två spännande och utvecklande år på Scandic i Västerås som Food & Beverage manager har jag fått chansen att testa på nya utmaningar, min passionen för matlagning och kedjor av flöde följer mig vart jag än jobbar så även på mitt nya jobb.

Nu testar jag använda min passion som produktionschef för en härlig anläggning som i stora mängder tillagar och portionerar maträtter som läggs i kylda portionslådor samt löspack, dessa distribueras sedan ut som VARSÅGOD till äldreomsorg, SOUPERB till butiker och i ett antal EMV varianter.

En spännande resa

Jag ser fram emot en spännande resa med utveckling och massor av nya saker att ta tag i och lära mig, bland dessa nya spännande saker så har vi en ny förpackning på gång där man drar bort botten för att lyfta lådan och lämna maten kvar snyggt på tallriken.

Det kommer med all säkert att dyka upp tankar och idéer som kommer att bollas i bloggformat här på kokschefen.nu, fram till nästa inlägg så får du titta på äldre tankar och leta spännande recept.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Share This Post!

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

“Citatet”
Låt din mat vara din medicin och låt din medicin vara din mat.
-Hippokrates
%d bloggare gillar detta: