Tomat och salsagratinerad pannbiff i krämig sås

By : | 0 Comments | On : januari 30, 2012 | Category : Hemma i köket, Hur funkar det?, Matlagning, Privata inlägg, Recept, Snabbmat

En pannbiff redan borta eftersom en son hade bråttom och ta kort kom i andra hand..

Idag så åkte resterna fram som jag sparat på mig i frys och kyl, det är skönt ibland att kunna ta till sådana ibland. Dagens rätt gjorde jag väldigt enkelt och smidigt  genom att värma allt tillsammans i ugnen, bara riset till fixade jag på sidan om.

Tomat och salsagratinerad pannbiff

– 6st Pannbiffar du kan använda detta hamburgerrecept utan vitlöken, eller om det är tufft att hinna någon annan färdig variant.
– 3dl av denna grönsakssalsa eller så en vanlig tacosalsa som du köpt.
– 2dl Grädde
– 1dl Vatten
– 3st Tomater i tjocka skivor
– 1dl Riven ost gärna med lite smak

1. Lägg pannbiffen i en ugnsform
2. Lägg sedan på en skiva tomat på varje
3. Blanda salsan med vatten och grädde och häll över pannbiffarna
4. Lägg ost på varje tomat och gratinera i ugnen på 215° i ca 30minuter
5. Koka ris till och servera…

Print Friendly
Share This Post!

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

”Citatet”
No one is born a great cook, one learns by doing.
-Julia Child
%d bloggare gillar detta: