Tomat och salsagratinerad pannbiff i krämig sås

By : | 0 Comments | On : januari 30, 2012 | Category : Hemma i köket, Hur funkar det?, Matlagning, Privata inlägg, Recept, Snabbmat

En pannbiff redan borta eftersom en son hade bråttom och ta kort kom i andra hand..

Idag så åkte resterna fram som jag sparat på mig i frys och kyl, det är skönt ibland att kunna ta till sådana ibland. Dagens rätt gjorde jag väldigt enkelt och smidigt  genom att värma allt tillsammans i ugnen, bara riset till fixade jag på sidan om.

Tomat och salsagratinerad pannbiff

– 6st Pannbiffar du kan använda detta hamburgerrecept utan vitlöken, eller om det är tufft att hinna någon annan färdig variant.
– 3dl av denna grönsakssalsa eller så en vanlig tacosalsa som du köpt.
– 2dl Grädde
– 1dl Vatten
– 3st Tomater i tjocka skivor
– 1dl Riven ost gärna med lite smak

1. Lägg pannbiffen i en ugnsform
2. Lägg sedan på en skiva tomat på varje
3. Blanda salsan med vatten och grädde och häll över pannbiffarna
4. Lägg ost på varje tomat och gratinera i ugnen på 215° i ca 30minuter
5. Koka ris till och servera…

Print Friendly
Share This Post!

Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

”Citatet”
Det finns ingen kärlek mer uppriktig än kärleken till mat
-George Bernard Shaw
%d bloggare gillar detta: