Loader

Benchlearning, planering, näringsjusteringar och ny blogg!!

By : | 0 Comments | On : 21 oktober, 2011 | Category : Hur funkar det?, Jobb inlägg, Tankar, Utveckling

Jodå det händer saker även om det inte syns alltid..

Nu är det fredag och snart är den efterlängtade helgen här med lite annat att göra och tänka på, annars är det full fart här i köket vilket är otroligt roligt för det betyder att man har att göra.  Som så ofta är det saker som inte syns vid första anblicken, men som kommer att synas senare på olika sätt.

Igår eftermiddag så började en Benchlearning här i Västerås som är en genomgång av sammanställningen av hur våra landsting runt om i Sverige sköter sig på olika saker, för min del började det med ett studiebesök i vårat kök där jag fick visa upp vårt fina kök. Idag fortsätter det med att topp 3 i patientkost berättar om hur dom jobbar, det ska bli riktigt spännande att höra hur dom tänker och hur det skiljer sig från oss. Annars så kan man konstatera att vi ligger ganska mycket i mitten med våran kost verksamhet, det är dom mindre landstingen som ligger i topp där jag tror att mycket beror på närheten mellan alla delar i kedjan fram till patienten.

Tyvärr så kan jag inte vara med hela dagen utan jag ska bege mig till en av våra verksamheter i grann staden som vi levererar mat till, det är precis lika trevligt så det gör mig ingenting utan jag ser fram mot att träffa dom.

Annars så är det en del planering för våran utveckling av verksamheten, där vi strävar mot att bli ännu bättre med kvaliten  hela vägen i köket. Det är nu dags för medarbetarsamtal som är inplanerat och uppbokat i kalendern, jag tycker om att ha medarbetarsamtal och höra hur alla upplever det på jobbet det är ju våra medarbetare som är verksamheten.

Det är även fullfart med våran kostpärm där våran dietist jobbar för fullt, mitt jobb att gå igenom matsedlarna för att kolla och justera näringen fortgår en del är klar och det är dags för nästa.

Jag håller även på att jobba på bloggen där jag ska flytta den från wordpress.com till en egen server, samtidigt passar jag på att bygga om den lite för att fungera ännu bättre.

 

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Det sägs att man blir vad man äter. Men vem vill bli en morot?
  -Olle Lundberg
  %d bloggare gillar detta: