Loader

Blodpudding med lingonfärgad lök och vitkålssallad

By : | 0 Comments | On : 23 november, 2011 | Category : Hemma i köket, Hur funkar det?, Matlagning, Privata inlägg, Recept, Snabbmat

Klart för servering.. tänk vad lite färg kan göra på en tallrik.

 

Idag så har det serverats blodpudding hemma roligt och något som hela familjen gillar, jag var dock tvungen att testa ett nytt tillbehör som passade några i familjen men inte alla. Men givetvis fanns den klassiska lingonsylten till också, annars kan jag även rekommendera att man steker hackad lök och bacon till.

Bloddpudding

Köper du så att det räcker till familjen och steker i skivor, en del vill ha hårt stekt andra bara lite lätt.

Lingonfärgad lök och vitkålssallad

– 250gr Vitkål tärnat i mindre bitar
– 0,5st Gul lök hackad
– 0,5st Röd lök hackad
– 1dl Yoghurt
– 1dl lingonsylt
– liten gnutta vitlök fint hackad
– Ört blandning
– Salt

1. Blanda allt och vänd försiktigt tills det är väl blandat
2. Smaka av med salt och ört krydda
3. Klart för servering

Print Friendly, PDF & Email

    Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    “Citatet”
    De som föräter sig eller dricker sig fulla, har förstånd varken på att dricka eller äta.
    -Jean Anthelme Brillat-Savarin
    %d bloggare gillar detta: