Loader

Börjar det kännas som det är för mycket julskinka kvar i kylen?

By : | 0 Comments | On : 29 december, 2011 | Category : Hemma i köket, Hur funkar det?, Jul, Matlagning, Recept, Roligheter, Snabbmat, Tankar

Inget som avslöjar att det är julskinkan som serveras på nytt sätt..

Nu börjar jag ledsna på julskinkan och det är dags att hitta på andra saker med den, idag bidde det lunch här hemma som bräckt skinka med stekt potatis och stekt ägg. Väldigt enkelt och gott  jag lät tom paneringen sitta kvar på skinkan när jag stekte skivorna, den kokta potatisen var även den rester från julfirandet och dom stektes enkelt i lite paprika krydda, salt och peppar.

En annan variant som du kan göra av skinkan är en härlig carbonara där det bara är att ta bort griljeringen och tärna, jag har ett recept på den här äkta carbonara på mitt sätt , köper du billig rimmad skinka nu så kan du ju alltid göra den annorlunda skinkan som jag har gjort här den passar utmärkt som smörgås mat eller till en potatisgratäng.

Print Friendly, PDF & Email

    Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

    ”Citatet”
    Middagskonversation: konsten att tänka på något viktigt medan man säger något oviktigt.
    -Laurence Olivier
    %d bloggare gillar detta: