Loader

Recipes With Course: Grill

Sallad till det grillade med ljummen potatis och färgglada grönsaker

Recipe Type: Cuisine: ,

Ett trevligt tillbehör till det du serverar från grillen oavsett om det är fisk, kött, fågel, vegetariskt eller som jag här en smakrik korv, salladen är lätt dressad med en enkel vinägrett som får tomater och potatis vara huvudpersonerna.

Read more

Grillad svensk Karré, champinjoner i en vittvinssås med senap och krossad nypotatis

Recipe Type: , Cuisine:

En härlig svensk marmorerad karré som vi inte lägger i marinad utan låter salt och peppar höja smaken, fettet i köttet kommer att göra sitt jobb och karrén blir riktigt saftig. 

Read more

Marinated pork chop on the length, roasted vegetables with black sesame seeds and blue cheese sauce

Recipe Type: Cuisine:

En enkel och festlig vardagsrätt med amerikanska toner i marinaden och den klassiska blue cheese såsen, till serverar vi rostade grönsaker som vi gör lite extra krispiga med svarta sesamfrön.

Read more

Medelhavsbiffar, sallad på matvete med citronmarinerade grönsaker och en len myntayoghurt

Recipe Type: Cuisine:

En somrig rätt när vi serverar en grillad pannbiff med tydliga influenser från medelhavet i smak och tillbehör.

Read more

Högrevsburgare med västerbottenost, picklade lök, palsternackschips, äpple & i botten en syrlig dressing

Recipe Type: , Cuisine: ,

Av någon anledning så gör vi hamburgare gärna som olika kopior av amerikanska varianter och sällan ser en med smakerna hämtade från våra breddgrader, så i dag plockar vi fram de svenska smakerna och gör en hamburgare som ger mersmak.

Read more

Honungsgrillad lax, fetaostsallad med tomat och rödlök samt färskpotatis.


Laxen penslar vi med en härlig honungsglace som är smaksatt med vitlök, chili och lite tomatpuré, fetaostsalladen med lök och tomat är läckert syrligt och passar utmärkt till den söta glacen på laxen. 

Read more

Hickoryrökt laxfilé med romsås, färskpotatis och brynt dillsmör

Recipe Type: Cuisine:

Tänk dig laxen som vi röker i grillen med lite hickory och serverar nyrökt, till det en fräsch romsås med färskpotatis som vi krossar med en gaffel och toppar med brynt dillsmör som pricken över i:et.

Read more

Husets Kebab med sesamfrästa grönsaker, myntayoghurt, rostade kikärtor, feta, majs och libabröd

Recipe Type: Cuisine:

Läckert "kebab" spett med färs som vi smaksätter med härliga smaker och serverar med kryddiga grönsaker, en sval myntayoghurt, fetaost och det goda libabrödet.

Read more

Grillad kotlett på längden med syrlig sås, rostad potatis och chevregratinerad portabello

Recipe Type: Cuisine:

Kan en sås göra grillningen bättre? absolut och är inspiration till en rätt med såsen som gör pricken över i:et

Read more

Grillad sallad med havskatt, havskräfta och en syrlig vitlök- basilikakräm

Recipe Type: Cuisine: ,

Idag gör vi en väldigt enkel och lyxig sallad som görs på grillen där vi toppar allt med läckerheter från havet, vi förbereder allt innan vi börjar grilla och lägger upp direkt på tallrik och serverar en middag att komma ihåg.

Read more
“Citatet”
Middagskonversation: konsten att tänka på något viktigt medan man säger något oviktigt.
-Laurence Olivier