Loader

Recipes With Course: Tillbehör

Kall fisksås med rom och gräslök

Recipe Type: Cuisine:

Här är en enkel och klassisk sås som passar till laxen, spättan eller någon annan god fisk.

Read more

Parmesanbakad potatis

Recipe Type: Cuisine:

En trevlig potatis med lite smak att servera till en kött bit eller kycklingen, den är enkel att göra och sköter sig bra i ugnen själv.

Read more

Whiskysås

Recipe Type: Cuisine:

En whiskysås som passar till rätt mycket.. kanske en trevlig bit oxfilé, eller till något vilt jag serverade den till tunna revben.

Read more

Husets Pizzasallad

Recipe Type: Cuisine:

En klassisk pizzasallad så som gör den hemma utan krusiduller..

Read more

Ädelostsallad med rostad blomkål och granatäpple

Recipe Type: Cuisine:

Ett trevlig tillbehör som passar både till en köttbit eller som vi åt den till en pirog, och den är lite matigare samt mer spännande än en grönsallad.

Read more

Basilkasås till fredags hamburgaren

Recipe Type: Cuisine: ,

En sås som passar kanon till hamburgare men även fisk eller sallader

Read more

Vitlöksdoftande plocksallad med potatis, champinjon, kronärtkockstsbotten och mer mums

Recipe Type: Cuisine: ,

En varm sallad som innehåller allt till plocktallriken på kvällen, du behöver bara lite trevligt kallskuret någon ost kanske och ett glas gött rött.

Read more

Chili poppers

Recipe Type: , Cuisine:

Ett perfekt litet snacks som passar perfekt till fördrinken eller kanske en öl på kvällen, väldigt enkel att göra även om det kan tyckas vara lite pyssel.

Read more

Tomat och äpplesalsa ett multitillbehör

Recipe Type: Cuisine: ,

En läcker tomat och äppelsalsa som är lagom komplicerad att göra, den gör sig perfekt på en hamburgare, fisken eller varför inte på ostbrickan.

Read more

Bearnaisesås eller bara Bea

Recipe Type: Cuisine:

En sås som många är livrädda att göra och tror är omöjlig att få till om man inte köper en färdig, tyvärr är det ett oförtjänt dåligt ryckte utan det handlar mer om planering

Read more
“Citatet”
Vi bör nog inte gå för långt i vår strävan efter äkthet. Vill vi egentligen att det ska finnas sjömän i sjömansbiff?
-Carl Hammarén