En annorlunda och härligt gött doftande lassagne

Under mozzarellatäcket ligger en lassagne och väntar...
Idag så var det dags för något med köttfärs, jag var inne på lassagne men nja orkade inte riktigt med alla moment. Men har jag börjat tänka åt ett håll så vill jag gärna fortsätta åt det hållet, Så det fick bli en variant på mitt något annorlunda sätt. Några moment hoppar jag över och ändrar lite på ingredienserna, och vips så är vi kreativa och skapar en ny lassagne rätt.
En lassagne som ser riktigt god ut när jag tar den ur ugnen och doftar riktigt härligt…. med andra ord en En annorlunda och härligt gött doftande lassagne
– 900g Blandfärs
– 1st Stor Gul lök hackad
– 3st Vitlöksklyftor hackad
– 7st Tomater hackad
– 35ml Kalvfond
– 15ml Vittvinsvinäger
– 10ml Strösocker
– 1L Vatten
– 12st Plattor lassagne
– 1,5dl Riven parmesan
– Salt
– Svart peppar
– 2st tomater skivade
– 1st Rund Mozzarella
1. Stek färsen med gul & vitlök
2. När färsen fått färg slå på fond, vinäger, socker salt, svart peppar och vatten
3. Låt det koka upp, lägg sedan i lassagne plattor och låt det koka tills dom är klara
4. Blanda i parmesan och smaka av
5. Lägg upp i form lägg på skivad tomat och mozzarella, ställ i ugn på gratinering till osten smält och allt fått fin färg..