Loader

En mötesdag i Uppsala..

By : | 0 Comments | On : 26 september, 2011 | Category : Hur funkar det?, Jobb inlägg, Tankar, Utveckling

Hinner inte se så mycket av Uppsala idag, vilket är synd för det är en fin stad.

Idag så startar jag upp min arbetsdag i Sveaköket som vanligt där jag börjar med att titta på veckan, gör en liten agenda på dom viktigaste sakerna och justerar en bunt recept. Lite senare idag styr jag mot Upssala och Akademiska sjukhuset, här väntar idag 3 olika möten som rör våran verksamhet på lite olika sätt.

Det första mötet är planering inför något som vi kallar för patientmatens dag, vi ska på sjukhusen visa upp oss och våran verksamhet. Det är lätt att vi försvinner lite bakom kulisserna, men vi är stolta över våran verksamhet och tycker att det är viktigt att vi visar upp den.

Datumen för patienmatens dag är:

 • 17 november Västerås
 • 22 november Uppsala
 • 29 november Enköping
 • 1 december Köping
Möte nummer två är handlar om hur samarbetet mot Akademiska ska fungera, vilka forum är det vi ska jobba mot för att det ska bli så bra som möjligt för patienterna. Som jag tidigare sagt så måste vi samarbeta för att uppnå en så bra nivå som möjligt, måltiden består ju av en hel kedja av händelser som ska samsynkas för att nå bästa möjliga resultat. Jag ser fram mot mötet som jag är övertygad om kommer att ge positiva effekter..
Dagens tredje mötet är med några politiker, här fortsätter vi på temat kring helheten runt kosten.  Vad gör vi inom kost för att säkerställa vår del, vilka delar kan vi inte påverka och vem tar hand om dom  samt hur görs det.
Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Osten fullbordar en god middag, men den kan också uppväga en dålig.
  -Okänd
  %d bloggare gillar detta: