Loader

En nyhet på bloggen..

By : | 0 Comments | On : 9 augusti, 2011 | Category : Hemma i köket, Hur funkar det?, Matlagning, Privata inlägg, Recept, Roligheter, Tankar, Utveckling

 

Jag tänkte att jag skulle dela med mig lite tips som jag använder när jag lagar mat, anpassade och klara för att fungera i ett kök hemma. Då inläggen försvinner lite i mängden allt efter att jag lägger in nya, så försvinner mina tips också allt som tiden går. Därför har jag skapat en sida för mina tips nu, du hittar dom högst upp under ”Tips från en kock”.

Du hittar sidan även från denna länk.

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Den sundaste gymnastiska övningen är att i rätt tid resa sig från matbordet.
  -Giorgio Pasetti
  %d bloggare gillar detta: