Loader

En reporter som ville göra rätt!!

By : | 0 Comments | On : 25 augusti, 2011 | Category : Hur funkar det?, Jobb inlägg, Tankar, Utveckling

Ville göra rätt!

På senare tid så har man sett artiklar som rör verksamheten som jag själv är en del av, men alltför ofta så är dom fulla med rena fakta fel och brist på objektivitet. Idag så publicerades en ny artikel på nätupplagan av Restaurangvärden , som igår var i kontakt med mig och ställde några frågor som jag svarade på. Citaten som skulle komma med fick jag tillsänt via mail, och jag hade några synpunkter som jag skickade tillbaka. Men artikeln var redan utlagd och mina citat var inte ändrade, upprörd så ringde jag upp reporten som svarade direkt . Hon lovade att det skulle ändras på en gång och bad om ursäkt, ändringen gjordes snabbt och jag är nöjd med mina svar i artikeln. Jag har full respekt för journalister som skriver om oss oavsett om det är av kritisk eller okritisk karaktär, men när det är fyllt med fel citeringar och klara fakta fel så ilsknar jag till. Så jag blir glad av att det finns ”riktiga” journalister som vill göra rätt, en eloge för det samtidigt som jag kämpar vidare att vända vindarna.

Artikeln i Restaurangvärden där jag citerades rätt till slut.

Artikeln i VLT som är full av fakta fel, som att vi är ett matföretag som bla. levererar mat till Eskilstuna och inte citerar oss rätt.

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Osten fullbordar en god middag, men den kan också uppväga en dålig.
  -Okänd
  %d bloggare gillar detta: