Loader

Ett annorlunda studiebesök i Sveaköket

By : | 0 Comments | On : 3 augusti, 2012 | Category : Besök, Hur funkar det?, Jobb inlägg, Matlagning, Roligheter, Utveckling

Det är spännande att följa besticken från diskmaskinen hela vägen genom sorteraren ner i rätt låda..

Igår fick jag ett trevligt besök av min dotter och hennes kompis som ville se köket, självklart tar jag alla chanser jag får att visa upp köket som vi har. Det är viktigt och bra att visa hela kedjan från hur råvarorna kommer in till att dom lämnar oss, med större förståelse för hela kedjan och vad som händer när det lämnat oss är bra oavsett om det är barn eller vuxna.

Man får många intressanta frågor med barnen och mycket är saker som leder till nya funderingar för en annan, det är även roligt att se hur visa saker som man knappt tänker på blir oerhört spännande för barnen. Vårt mest spännande rum visade sig vara frysen som jag höll på att glömma bort men vart påmind om, bland maskinerna var det häftigt med en robot i diskrummet eller maskinen som sorterar alla våra bestick i lådor.

Jag passade på att ta med mig kameran runt för att kunna ge mina bloggläsare en liten rundtur i köket också, det här är bara en liten försmak av all verksamhet som försiggår i vårt stora kök men titta gärna in i bildspelet och kom gärna med frågor om det är något ni funderar på..

Välkommen in!

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Gårdagens tidning! det är bara något man äter fish and chips ur.
  -Amy Winehouse
  %d bloggare gillar detta: