Loader

Blir det en STRIKE efter sommaren?

By : | 0 Comments | On : 24 augusti, 2012 | Category : Besök, Blogg, Roligheter, Strike

Jag har ett litet samarbete med en av restaurangerna i Västerås där jag får vara med lite i kulisserna för att sedan skriva lite om det jag ser och hör, här har jag varit med personalen innan lanseringen av nya menyner då man provar den, jag har hängt med en kväll i köket under serveringen och inte minst fått vara med på två fantastiska vinmakarmiddagar.

Idag har jag varit ner och träffat Janne samt Johan samtidigt som jag provade deras härliga lunch som idag var en klassisk Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon och dom obligatoriska ärtorna, det är härligt se hur man efter sommaren fortfarande är laddade och bestämda att hålla den höga standard på lunchen som man hade redan innan sommarstängningen.

Även om restaurangen varit stängd så man har inte legat på latsidan utan man har redan när man öppnar rätt mycket på gång, det är en härlig höstmeny under framtagande som kommer i mitten på september, två nya vinmakar event är planerade i höst samtidigt, som en spännande makeover finns med bland planerna.

Man har även fått äran att bland ett fåtal restauranger vara Tommasi Friends, som består av speciellt utvalda restauranger runt om i Sverige som alla vurmar för det italienska – mat som vin.

Höstens första event blir den 10 oktober då är det dags för Jens Dolk och Kenneth Engström att lära ut mera om kombinationen vin och ost, sedan är vinmakarmiddagen den 6 november då man får prova 6 viner från italienska vinhuset Tommasi Vilticoltori och äta en specialanpassad meny gjord av STRIKS duktiga kökschef Mattias.

Visst låter det spännande och när jag har varit med tidigare så har det varit välfyllt av både privata och företag, så att vara ute i god tid är en bra idé för mer information så maila: info@strikebowling.se eller ring 0730 – 85 13 33 Här hittar du mer om mina besök på STRIKE

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Kalorier: små trevliga saker i maten som ger människan volym och pondus.
  -Okänd
  %d bloggare gillar detta: