Loader

Gatans bästa hamburgerbuffé..

By : | 0 Comments | On : 17 juli, 2012 | Category : Fest, Grill, Hemma i köket, Hur funkar det?, Matlagning, Privata inlägg, Recept, Roligheter, Utveckling

Den här läckerheten gjorde en av våra gäster i kväll från hamburgerbuffén

Jag har ett antal gånger gjort olika hamburgare här på bloggen och idag så vart det dags för nya, men precis som jag tycker att man ska göra så dukade vi fram en trevlig buffé där man bygger sin egen burgare utifrån sina egna önskemål.

Idag så hade vi även härliga gäster från Eskilstuna som först var med och tittade på lite sommarhockey innan vi for hem och fixade till vår härliga hamburgerbuffé, personligen så tycker jag att man gärna får överdriva lite när man gör en buffén det ska finnas lite av varje så att det går att bygga sin alldeles egen unika hamburgare.

Trevligt att äta ute och roligt att se alla varianter på hamburgare som man kan göra.

Idag tänker jag inte lämna något färdigt koncept på burgare eller buffé men leta gärna bland dessa inlägg på olika hamburgare och hitta lite inspiration, på buffen fanns det lite olika hemmagjorda såser och majonnäs, bacon, ost, grillad ananas, grönsaker, rostad lök, fefferoni och hemmagjord pommes.

 

 

 

Roligt att veta: Namnet fefferoni kommer av namnet peperoni (peperone i plural) och i största delen av europa är peperoni bara ett annan namn för chili, men främst hänvisar peperoni till vanlig paprika samt en mindre och hetare variant som ofta är inlagd. I sverige är det denna inlagda chilifrukt (som äts till exempelvis kebab) som kallas peperoni eller fefferoni.

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  På fastande mage är alla onda ting dubbelt så onda.
  -Christoph Martin Wieland
  %d bloggare gillar detta: