Grillrester möter potatismos i ugnen

Direkt från ugnen ska bara lägga lite grönt på toppen och servera..
Idag är det åter dags att transformera rester i kylen till en trevlig vardags middag, den här gången är det den grillade kotletten som ska få bli något nytt. Jag har även potatismos från gårdagens middag kvar, så kanken är att det ska få bli giftemål i ugnen idag. Det är ju svårt att göra recept på rester men man kan väl se det som en idé på vad man kan hitta på, har man inget mos hemma utan bara kött så kan man nöja sig med att gratinera köttet och servera rostad potatis till.
I Formen
– Kotlett färdig och i skivor
– Potatismos
– Cocktailtomater i halvor
Jag ta sedan en ugnsform som jag smörjer lite lätt och lägger moset i en ring runt kanten (vill man passa på att göra det lite bättre så kan man spritsa moset runt), i mitten lägger jag min grillade kotlett i skivor för att sedan lägga på delade cocktailtomater på köttet.
Röran
– 2dl yoghurt
– 20ml kalvfond
– 0,4dl riven parmesan
– salt
– svart peppar
1. Blanda allt ordentligt.
2. Lägg täcket över kotlett och delade cocktailtomater
3. Ställ in det i ugnen på 200° i ca 25 minuter för att få färg och bli varmt
4. Servera rykande varmt….