Loader

Hoppsan, så kan det gå när haspen inte är på!

By : | 0 Comments | On : 19 augusti, 2011 | Category : Jobb inlägg, Privata inlägg, Roligheter

Kryddor som väntar på att piffa upp maten..

Sitter vid datorn och leker lite med inställningarna i bloggprogrammet worpress, tittar på ett nytt tema ett klick och… så har jag lyckats ta bort mitt ordinarie och en ett helt nytt utseende har min blogg fått. Inte helt till det sämre, den vart tydligare och lättare att läsa. Men några inställningar måste justeras lite, så om något är lite konstigt i bloggen fixar jag till det under helgen.. Men nu har jag lärt mig att mixtra med en blogg gör man innan klockan blir för sent..

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Efter en god middag kan man klara allt, till och med sin familj.
  -Oscar Wilde
  %d bloggare gillar detta: