Loader

Hur var det med skålarna, kommer annonsen ut, har alla fått jeans, två sorters kaffe??

By : | 2 Comments | On : 22 januari, 2014 | Category : Blogg, Jobb inlägg, Tankar, Utveckling

Alla har vi våra perioder där man vaknar till och undrar vad som händer, själv är jag av naturen en ganska lugn person som nästan alltid kan slappna av när det behövs och sova hela nätter.

Men ibland så är det som om någon annan tagit över kroppen när man vaknar till vid 4 på morgonen klarvaken och med tusen tankar i huvudet, precis så är det nu för mig när vi på jobbet är i startgroparna för ett nytt koncept för kvällarna i restaurangen.

Tusen tankar med allt som rör vår premiär med ett koncept fyllt med härliga detaljer, allt från rätt råvaror i köket till skålar och maskiner som ska vara på plats, kläder till personal, trycksaker, annonser, öltappar, glas osv.. massor att tänka på

Men tankarna är sköna och ett måste för att förbereda sig inför det som händer och sker runt en förändring i en verksamhet, och tillsammans med mina härliga kollegor på hela hotellet vet jag att det kommer att bli riktigt bra.

Så trots allt känns det riktigt spännande att på fredag ta ett nytt steg mot vårt nya moderna Scandic Västerås där vi kört in oss i vår kostymen ett par månader, nu är dags att göra vårt sköna vardagsrum till en ännu härligare plats att träffas och umgås i på ett skönt och avslappnat sätt.

KÖKSBAREN

Tanken är att man i vår sköna och hemtrevliga  miljö ska kunna äta, dricka och umgås tillsammans på ett väldigt avslappnat sätt, det ska vara en miljö där man ska känna sig välkommen oavsett om man är sportgruppen, familjen, gänget eller bara vill komma hemifrån en stund.

Nu har vi förberett oss på bästa sätt med utbildning samt flera provlagningar och håller som bäst på att gå igenom och planera för att göra det riktigt bra, nu har vi de sista provlagningarna med provsmakning för alla som jobbar på hotellet så att alla vet vad vi serverar för spännande i vår KÖKSBAR som har premiär på fredag.

Mer om Scandic´s KÖKSBAR

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

  Comments (2)

  1. posted by Annie on 31 mars, 2014

   Det låter superspännande! Hoppas att ni har/får en härlig vår med många gäster =)

     Svara
   • posted by Patric on 31 mars, 2014

    Tackar Annie!
    Vi har fått en skön start på våren med mycket härliga gäster som besöker oss 🙂

      Svara

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Den förste som åt ostron var en modig man.
  -Jonathan Swift
  %d bloggare gillar detta: