Loader

Hur vill du ha det under?

By : | 0 Comments | On : 18 augusti, 2011 | Category : Jobb inlägg, Matlagning, Tankar, Utveckling

Jag vill ha det tunt så jag ser igenom, jag vill ha tjockare så att det täcker ordentligt,  jag vill inte ha något alls,  jag vill ha det lätt, jag vill ha vanlig…

och det finns säkert ännu fler varianter på hur man vill ha margarinet på mackan, vi gör ca 300 – 500 smörgåsar varje dag till catering och våra café enheter. Tanken är att det ska finnas en smörgås som passar oavsett vad du tycker om, och det har vi lyckats ganska bra med men när det kommer till hur vi ska anpassa margarinet så är det svårare. Den vanligaste påpekandet som jag får om våra smörgåsar är just den om margarinet, jag hade nog aldrig funderat på det tidigare men nu är det en vanlig fråga som onekligen behöver funderas på. Det skulle vara enkelt om alla var av samma åsikt om smöret, men den ena kan tycka att det är för lite, medan någon annan tycker att det är alldeles för mycket och den tredje tycker att vi kan skippa det helt. Vi försöker att vara lite svenskt lagom med smöret, sedan så fortsätter vi jobba på hur vi kan anpassa vårt sortiment i framtiden eller det som ligger under kanske man ska säga.

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Förr kom mjölken från kon, nu kommer den från Arla.
  -Lars, 5 år
  %d bloggare gillar detta: