Loader

Recipes from Ingredient: Fläskkött

Hickory grillade BBQ marinerade tjocka revben med en het paprika och tomatsalsa

Recipe Type: Cuisine:

Ett läcker BBQ marinerat revben som serveras med en lite hetare Salsa

Read more

Italiensk marinerad karré med en ljummen tomat och parmesansås

Recipe Type: Cuisine:

Ett recept med en karré i en enkel italien inspirerad marinad som äts med en krämig sås med tomat samt parmesan som är lätt och smidig att göra

Read more

Bräckt lufttorkad skinka med syrlig lök och paprika serverat med råris spetsat med quinoa

Recipe Type: , Cuisine:

Ett recept med smaker som passar bra ihop med den den salta lufttorkade skinkan, som serveras men lök, paprika och tomat i en syrlig röra samt råriset med quinoa,

Read more

Lågtempstekt rimmat sidfläsk med en härligt krämig tomatpasta

Recipe Type: Cuisine:

För mig står det Italienska köket för den enkla okomplicerade matlagningen med rena smaker, här är ett recept med min tolkning av just denna matlagning.

Read more

Basilikadoftande tagliatelle i all enkelhet med chorizo, parmesan, paprika och lite vitlök

Recipe Type: , Cuisine:

Vardagen är ibland tuff att få ihop när det kommer till middagen, här är ett enkelt snabbt och läckert recept som tar max 15 minuter att göra.

Read more

Skinkstek på Italienska med vin och tomatbrässerad potatis

Recipe Type: , Cuisine:

En härlig svensk skinkstek som görs i ugnen med allt i ett vilket gör middagen till en enkel sak, tomat, vitlök, vin och potatis tillsammans ger smakerna härligt sydlänska och Italienska.

Read more

Fredagsstek i gryta med rotsaker, äpple och rött vin

Recipe Type: , Cuisine:

Idag så vart det en läcker skinkstek som jag gör i en gjutjärnspanna i ugnen, i den finns det när den är klar en god sky, potatis, grönsaker allt för att få en komplett middag.

Read more

Halstrad kassler med en het cannellinibön och majssalsa

Recipe Type: Cuisine:

Kassler som man bara steker snabbt i en panna och som serveras med en läcker bön och majssalsa, till detta sedan en grönsallad och fritt val av ris eller pasta till.

Read more

Vin och rödlöksbräserad fläskfilé med chevregratinerad portabello och klyftad potatis

Recipe Type: Cuisine:

Fläskfilén får lite stekytan innan den bräseras med vin och rödlök, portabelon gratineras i ugnen med chevre och lite honung,

Read more

Julmustglacerade revben, äpplechutney och rödkålssallad med apelsin

Recipe Type: Cuisine:

Tjocka revben som får ligga i ugnen en stund blir möra och smakrika, i mitt recept här kokar vi en läcker glace på julmust som vi glacerar revbenen med.

Read more
“Citatet”
Man ska äta för att leva och inte leva för att äta.
-Italiensk ordspråk