Loader

Inspiration och nya saker..

By : | 0 Comments | On : 6 augusti, 2011 | Category : Grill, Hemma i köket, Matlagning, Privata inlägg, Recept, Tankar

Snart har dom förvandlats..

Ikväll får jag hem mina trevliga ledar kollegor i flickhockeyn där jag är materialare, jag tog på mig ansvaret att fixa maten för kvällen. Jag tycker för det mesta att det är roligt att fundera ut en trevlig meny, ofta börjar jag hitta en huvudråvara som får leda vägen för den röda tråden i menyn.Precis så gjorde jag nu med när jag i början på veckan såg ett recept innehållande flankstek, en grilldetalj som används flitigt i USA men inte så mycket i vårt avlånga land. Direkt så kände jag att det var något som ska testas, så jag har fixat några riktigt fina färska flankstekar att grilla till kvällen. Sedan vart frågan vad äter man då till något så amerikanskt, jag funderade lite innan smakerna infann sig och jag kom fram till att en mangosalsa ska det vara till samt en riktigt krämig guacamole. Hmm räcker det tro? nja potatis vill jag ha till och några grönsaker, men såser känns överflödiga. En tur till affären och grönsaksavdelningen vart lösningen som skapade resten av kvällens meny, det blir en fräsch potatissallad med mozzarella och ruccola samt rostad blomkål och grillad paprika. Det borde räcka för kvällen, nu återstår det bara att förbereda allt och se om jag kan hålla mig till planen….

Print Friendly, PDF & Email

  Berätta gärna vad du tycker eller om du har andra funderingar.

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  ”Citatet”
  Blåbär är jättegott, för det är sylt i dom.
  -Björn, 5år
  %d bloggare gillar detta: